Takip Et

SON DAKİKA

AK Partili gençler Ramazan'da gönüllere girmeye çalıştı

13 Haziran 2018, Çarşamba 14:47

     


AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, Ramazan ayı boyunca devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ramazan ayının maneviyatına uygun projelerle vatandaşların memnuniyeti için Ak Gençler olarak sahada olduklarını ve çalıştıklarını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, “Ramazanda Ak Gençlik farkını göstererek gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ettik. Gündüz sahada, gece ise kurmuş olduğumuz gönül çadırlarında bir dizi faaliyetlerde bulunarak genç kardeşlerimizin yanında olmak için, onlara faaliyetlerimiz hakkında bilgiler vermek için, onların gönül hanesine misafir olmak için var gücümüzle çalıştık. Ramazan ayı boyunca 'çaylar bizden, sohbet sizden' etkinliği ile partili kardeşlerimiz ve büyüklerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın, genç kardeşlerimizin sorunlarını dertlerini neşelerini sevinçlerini paylaştık, onlarla birlikte zaman geçirdik. Gönül çadırlarımızda sohbetimizi, gönül sofralarımızda iftarlarımızı,sahurlarımızı birlikte yaptık" dedi.

"AK Parti bir gönül hareketidir" diyen Başkan Aykut, "AK Parti Aydın Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz tüm organizasyonlarla tek bir hedef amaçladık, o da gönüllere girmek. Bizler bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken çok olumlu sonuçlar aldık. Vatandaşlarımız hizmetin adresinin neresi olduğunun farkında ve bilincinde. Genç kardeşlerimiz Cumhurbaşkanımızın onlara karşı olan sevgisinin güveninin farkında. Bizler de heyecanla, azimle büyük bir kararlılıkla durmadan yılmadan partimizin dinamoları olarak çalışıyor ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı. (UĞUR ESER)







 
Son Eklenen Haberler