Takip Et

SON DAKİKA

“Cumhur İttifakı Aydın’dan 6 milletvekili çıkartır”

13 Mart 2018, Salı 13:53

     


tvDEN ekranlarında Faruk Özkan’ın moderatörlüğündeki 5G1K programının konuğu olan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Cumhur İttifakı’nın Aydın’dan 6 milletvekili çıkartacağını söyledi.

 

Programda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla kendisinin 16 aylık bir çalışma sonucunda hazırladığı Ruh Sağlığı Yasa Tasarısı, jeotermalden kaynaklı çevresel zararlar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülke siyasi gündemi üzerine açıklamalarda bulunan Depboylu, Cumhur İttifakı’nın Aydın’dan 6 milletvekili çıkartacağını söyledi.

 

“KESİNLİKLE 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIRIZ”

Aydın’da halihazırda AK Parti’nin 3 MHP’nin ise 1 milletvekili olduğunu söyleyen MHP’li Depboylu, “Şu anda ben toplamda çıkaracağımız milletvekili sayısının kesinlik 6 olacağına inanıyorum” dedi. AK Parti’yi zamanında yaptığı hatalardan dolayı eleştirdiklerini söyleyen Depboylu, “Bu eleştirilerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bizim istediğimiz, Anayasa’nın ilk dört maddesinin korunması, çözüm sürecinin bitirilmesi, teröriste taviz verilmemesi, FETÖ/PDY ile mücadele edilmesi. Bu konuları liderimiz sürekli dile getirdi. 15 Temmuz ihanet kalkışmasının ardından hepiniz de kabul edersiniz ki AK Parti’de de büyük bir değişiklik var. Çözüm süreci bitti artık. Hani demişlerdi dolaba kaldırdık diye. Biz fişini çektik, bitti” diye konuştu.

 

“YERELDE İTTİFAK GÖZÜKMÜYOR”

Cumhur İttifakı’nın Aydın’da güzel sonuçlar çıkaracağını vurgulayan Depboylu, “Şu anda yerelde ittifak gözükmüyor. Çünkü Genel Başkanımız bu konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada böyle bir şeyin zorlama olacağını söyledi. Şimdilik böyle bir şey yok ama gelecekte söz konusu olur mu bilmem. Şu andaki süreçte biz liderimizin dediğine bakarak kendi adaylarımız üzerinde çalışırız” diye konuştu. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler