Takip Et

SON DAKİKA

Aydın delegelerinden Bahçeli’ye tam destek

13 Mart 2018, Salı 13:36

     


MHP Aydın İl Üst Kurul Delegeleri, 18 Mart 2018’de Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan ‘Milli Duruş-Şühedaya Vefa-Millete Beka’ temalı 12.Olağan Büyük Kurultay öncesinde toplantı gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Germencik’te Türk Kültür Evi’nde gerçekleşen MHP Aydın İl Üst Kurul Delegeleri Toplantısı’nda konuşan MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “MHP Aydın il Teşkilatı, 17 ilçesi, 21 üst kurul delegesiyle 18 Mart’ta Ankara’da bu tarihi kurultayda, Liderin emrinde kayıtsız şartsız bulunacak ve bir tarihe şahitlik edecektir” dedi.

 

“15 TEMMUZ BİR MİLATTIR”

Konuşmasında, olağanüstü günlerden geçtiklerini ve olağanüstü günlere de şahitlik etmekte olduklarını belirten İlter, “Türkiye’ye karşı açık silah çekemeyen sözde müttefikler hibrit savaşları dediğimiz yada velayet savaşları yoluyla her türlü kirli ve kanlı oyunlarını sahnelemektelerse de oyunları bozan bir Türk Milliyetçiliği iradesi de olduğu da gerçektir. 15 Temmuz hain kalkışması hainliğin zirvesidir ve bertaraf olmasında ortaya koyduğumuz milli irade ve duruş, demokrasiye olan inancımız tarihe mal olmuştur. 15 Temmuz bir milattır. Öncesi karanlık sonrası ise aydınlıktır. Liderin ifade ettiği gibi ‘’15 Temmuz’dan sonra bambaşka bir Türkiye gerçekliği vardır’Bu milletin çekmediği kalmamıştır. Bir deli gömleği giymediği kalmıştır” diye konuştu.

 

“FETÖ DESTEKLİ GRUP İHANET SÜRECİNE GİRMİŞTİ”

“Türk Milliyetçilerinin her zamankinden fazla birlik içerisinde bulunmaları zaruri iken 2 Kasım’dan itibaren bir fitne ateşi yakılmış, ülke geneline yayılmıştı” diyen İlter, “MHP içerisinde bir Liderlik tartışması başlatılmıştı. İç dinamiklerden gelmeyen bu talepler kimlerin hangi şer odakların dayatmasıydı? FETÖ destekli bir grup önce partiyi ele geçirme sonra da yok etme adına çok ciddi bir ihanet sürecine girmişti. Olağanüstü kurultay talepleri ile MHP ve mensupları bir tartışma içine çekilerek hangi mahfillerin payandalığına soyunulmaktaydı? Bu ne geleneğimizde nede töremizde olmayan bir şeydi. Meşruiyeti olmayan kaçak tarla kongreleri ve mahkeme kapılarına sürüklenen MHP devşirilerek, dönüştürülerek teslim mi alınmak istenmekteydi? Paradigma değişikliği isteyenler MHP’nin devletin ve milletin sigortası, teminatı olma işlevini mi ortadan kaldıracaklardı? MHP böylesi tartışmalar içerisinde bertaraf edilmeye çalışılırken 15 Temmuz ABD destekli FETÖ darbesi geldi. O gün genel başkanlık makamında bir başkası oturmuş olsaydı, başarabilselerdi, nasıl bir kaosa, nasıl bir belaya felakete maruz kalacağımızı kestiren var mı?” dedi.

 

“AYDINIMIZDA İHANETİN SESİ KESİLMİŞTİR”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “2012’de Afrin’den Kandil’e hilal şeklinde güvenlik kuşağı oluşturularak sınır güvenliği sağlanmalı” sözünü hatırlatan İlter, “Öngördüğü gibi İhanet kaynağında kurutulmaktadır, kurutulacaktır. Gece yarısı Caber’den atamızın kemiklerini kaçıran bir devlet, bugün Afrin’de bayrak dalgalandırıyorsa hiç şüpheniz olmasın ki bunun ardında Sayın Devlet Bahçeli’nin kararlılığı bulunmaktadır. 1 Kasım’dan sonra Yıkıcı muhalif ve dahi vuku bulan ihanetten nasibini alan Aydınımızda ihanetin sesi kesilmiş, tefrikadan bir eser kalmamıştır. İP atlasınlar CHP ile. CHP tutarsızdır, zaten pamuk ipliğiyle bağlı olduğu milletle bağlarını tamamen koparmış, mandacı bir anlayışa savrulmuş, dışarıdan medet ummaktadır. Jurnalciden hayır mı gelir. HDP yi ise söylemeye lüzum dahi yok” dedi.

 

“LİDERE GÖNÜL BAĞIYLA BAĞLI KALACAĞIZ”

18 Mart 2018 Türk Dünyası’nın kutlu 12. Olağan Kurultayı’nın bin 207 delege ile yapılacağını söyleyen İlter, “İnşallah Bu kurultay Türk tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarında söz sahibi olacak Türk milliyetçileri için çok yönlü bir kurultay olacaktır. Fitnenin tüm uzantılarının yok edildiği, başının ezildiği bundan sonraki döneme ışık tutacak bir kurultayda olacaktır. Bu kurultayda geleceğin büyük Türkiye’sinin 2019, 2023, 2053, 2071 vizyonları tekrar hatırlatılacak ve buna hazır olduğumuz dost düşman herkese hatırlatılacaktır. Ayrıca kurultay yeni hükümet etme sisteminin yerli yerine oturtulması için bir çıkış olacaktır. Oyunları boza boza, kuşatmayı yara yara ilerleyen liderimize ayakbağı değil sadakat bağı ile gönül bağı ile bağlı kalacağız. Bu ülkenin teminatı, bu milletin bölünmez bütünlüğünün garantörü MHP’dir. Lider hep doğruyu gördü doğruyu gösterdi, gören gördü, görmeyen kördü” diye konuştu.

 

“AYDIN’DAN 21 ÜST KURUL DELEGESİ KATILACAK”

“Başbuğun izinde Liderin emrinde yol ne kadar çetin olursa olsun tavizsiz ilerleyeceğiz” diyen İlter, “MHP’siz siyaset başlı başına bir beka sorunudur. MHP Aydın il Teşkilatı; 17 ilçesi, 21 üst kurul delegesiyle 18 Mart’ta Ankara’da bu tarihi kurultayda Liderin emrinde kayıtsız şartsız bulunacak ve bir tarihe şahitlik edecektir. Var olsun Türkmen Beyi, Varolsun, Bilge Lider. Kurultayımız Türk Devletine, Türk Milletine, partimize, davamıza, ülküdaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

Germencik’te Türk Kültür Evi’nde gerçekleşen MHP Aydın İl Üst Kurul Delegeleri Toplantısı’na MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile birlikte 21 üst kurulu delegesi katıldı. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler