Takip Et

SON DAKİKA

"Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermiyorum"

13 Şubat 2019, Çarşamba 15:19

     


CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, sahil sitelerinden oluşan Karaova ve Kadıkalesi Mahallesi sakinleriyle buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve ilçe örgüt üyelerinin de katıldığı ziyarette, Ömer Günel projelerini anlattı.

Diğer siyasetçilerden farklı bir yol izlediğini ve tutamayacağı sözleri vermediğini vurgulayan Ömer Günel, “Bol bol vaatte bulunup yarın sizinle yüz yüze geldiğimizde yüzüm kızarsın istemiyorum. Geçtiğimiz yıl çok ciddi bir bütçeyle altyapı çalışmaları yapılsa da üstyapıda yapılanlar hissedilmedi. Sahil sitelerindeki sorunlarınızı biliyorum. Merkeze uzak konumda sahil sitelerimizin beklentilerinin yeterince karşılanmadığının da farkındayım.” dedi.

Karaova ve Kadıkalesi sakinlerinin sorularını teker teker yanıtlayan Günel, “Kuşadası’nda 450’e yakın site var. Hepsini 5 yılda çözemeye bilirim ama yazlık sitelere yönelik çok ciddi yatırım planlarımız var. Belediyeciliğe bakışım hiçbir zaman partizanca olmadı. Her yere dengeli ve adil hizmet getireceğiz. Turizme ilk başlayan kent olarak Kuşadası; bugün Bodrum, Marmaris, Çeşme’nin önünde olmalıyken en sonda. Az konuşacağım, az vaatte bulunacağım.” diye konuştu.

“BUNLARI KAYIT ALTINA ALABİLİR MİYİZ?”

Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Günel, bunları kayıt altına alabilir miyiz diye soran bir vatandaşa “Zaten her şey kayıt altında. Herkes kaydediyor, canlı yayınlıyor şu an. Ben de bunun için çok dikkatli konuşuyorum. Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermiyorum” diyerek sözlerine son verdi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler