Takip Et

SON DAKİKA

"Halkımızın ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz"

13 Şubat 2019, Çarşamba 16:36

     


Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, "Halkımızın ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, CHP ve İYİ Partililerle birlikte Çaltı Mahallesi'ni ziyaret etti. Kahvehanede halka seslenen Dinçer, "Buraya sizlerden oy istemeye gelmedik. Mahallemizin sorunlarını dinlemek için geldik. Belediye olarak işimiz sadece yol, kanalizasyon değil. Böyle olmadığını düşünüyorum. Tarımla uğraşan vatandaşlarımız zor durumda. Yem, mazot, gübre fiyatları çok yüksek. Biz üreticimize destek olmaya, halkımızın ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ege Et'e Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu yaklaşık 8 trilyonluk bir yatırım yaptı. Üreticimize hizmet etmeye devam ediyor. Ege Et'le hem üretici kazanıyor hem de tüketici." şeklinde konuştu.

"ÇALTI'DAN ÇIKMAYACAĞIZ"

Ellerinden geldiğince belediyecilik yapmaya çalıştığını belirten Dinçer, "Sizden bundan önceki seçim oy istedik, en iyi hizmeti vereceğiz dedik. Sözünüzde durdunuz oy verdiniz. Elimizden geldiğince, ekonomimiz yettiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Gençler halı saha istemişti. Biz çim saha yapıyoruz. Düğün salonu yaptık. Çocuk oyun parkı ve yeşil alan da yapacağız. Çaltı'dan tüm yollarımızı onarmadan, taş döşemeden çıkmayacağız." dedi.

"ÜRETİCİNİN YANINDA OLMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Dinçer, sözlerine şöyle devam etti: "Biz geçtiğimiz seçim buraya elimizde zeytinyağı şişesiyle gelmiştik. Zeytinyağı fabrikamızı kurduk. Şu an en az sıkım ücretini biz alıyoruz. Üreticimiz satmak isterse de ürününü piyasadan daha yüksek bir rakamda alıyoruz. Üreticimizin daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ege Et, üreticimizin etini en yüksek fiyattan alıyor. Şimdi ucuz ve kaliteli Ege Yem'le üreticimize hizmet vereceğiz. Dahası da var, ayrıca süt toplayacak ve üreticimizin bir kez daha yanında duracağız. Mutaflar'da biliyorsunuz bir kooperatif kurduk ve çiçekçi kadınlarımıza iş kapısı açtık, daha çok kazanmalarını sağladık. Bu kooperatifleri çoğaltmak ve gençlerimizle kadınlarımıza iş imkanları sunmayı hedefliyoruz. Gelen talepleri değerlendireceğiz. Çine'ye soğuk hava deposu yapacak ve bu sayede ilçemizin bir eksikliğini daha gidermiş olacağız. Belediyecilik sadece taş döşemek, sinek ilacı atmak ve kanalizasyon döşemekle olmuyor. Biz üreticinin yanında olmaya ve üretmeye devam edeceğiz." (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler