Takip Et

SON DAKİKA

“Efeler’i marka şehir yapacağız”

13 Şubat 2019, Çarşamba 12:56

     


Millet İttifakı’nın Efeler Belediye Başkan Adayı Av. M. Fatih Atay, tvDEN’de Seçim Raporu’na konuk oldu. Gazeteci Ayşe Yılmaz ve Mehmet Aydın’ın sorularını yanıtlayan Atay, “Ben hizmetlerimle Efeler’i marka şehir yapacağım. Efeler, kültür ve turizmle markalaşacak.” dedi.

“ÜMMET AKIN İSTİFA ETMELİ”

Programda seçim çalışmalarını anlatan Atay, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın partisi CHP’den istifa edip Demokrat Parti’den aday olmasını eleştirdi. Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Ümmet Akın’a da “Efeler’le bir aidiyeti yok. Görev yaptığı belediyeye aday olmadığı için bugün görevinden de istifa etmelidir.” dedi.

“ÖZAKCAN PROJELERİMİ ÇALDI”

Projelerinin Mesut Özakcan tarafından çalındığını ve tekrarlanarak halka anlatıldığını iddia eden Atay, seçmenin kendisine neden oy vermesi gerektiğini anlattı. “Seçmen bana şunun için oy vermeli; Ben Efeler’i marka şehir yapacağım. Bodrum bugün bizim için bir marka şehirdir. Bütün değerleri kıymetlidir. Biz de aynı şekilde Efeler’i markalaştıracağız. Bütün ürünlerimizi yüksek fiyata satabiliriz, değer katarız. Kültür ve sanatla marka şehir olacağız. Festivaller düzenleyeceğiz.” dedi.

“ANKETLER SAMİMİ DEĞİL”

Kamuoyuna yansıyan anketlerin samimi olmadığını ifade eden Atay, “Anketlere göre Özlem hanım seçimi kaybediyor deniyor. Böyle bir şey olması imkânsızdır, söz konusu olamaz. Sokakta birlikte hareket ettiğimizde adım atamıyoruz. Biz Efeler’de de büyükşehirde de seçimi alacağız.” diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler