Takip Et

SON DAKİKA

‘Zeytin Dalı’ Aydın’da ölümsüzleştirildi

13 Şubat 2018, Salı 17:47

     


Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekâtı"nın adı ve harekâtta hayatını kaybeden şehitler Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ölümsüzleştirildi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında toplanan şubat ayı meclis toplantısında, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan meydana "Zeytin Dalı Meydanı", Ali İhsan Paşa Bulvarı'nın bu meydandan sonraki batı tarafında bulunan kısmına da "Zeytin Dalı Bulvarı" adı verildi.

 

Mecliste grubu bulunan siyasi parti ve bağımsız üyelerin ortaklaşa imzasıyla "Savaşmakta olan kahraman askerlerimizin ve vatan uğruna seve seve canını veren aziz şehitlerimizin anısını bir nebze olsun yaşatabilmek için" verilen önerge, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

Alınan kararla ilgili olarak meclis adına konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak Afrin'de hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler