Takip Et

SON DAKİKA

“AK Parti’de hizipçiliğe izin vermeyiz”

13 Şubat 2018, Salı 16:49

     


tvDEN ekranlarında Faruk Özkan’ın moderatörlüğündeki 5GK1 programına konuk olan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti’de hizipçiliğe yer vermeyeceklerini söyledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Geçtiğimiz hafta AK Parti Aydın İl Başkanı olarak atanan Ömer Özmen, 5G1K’da gündeme özel açıklamalar yaptı. Açıklamasında, AK Parti’de hiçbir milletvekilinin hizipçilik yapmayacağını eğer olursa da buna izin vermeyeceklerini kaydeden Özmen, “Aydın’da bu saatten sonra hizipçiliğe izin vermeyiz” dedi.

 

“AYDIN’IN HİZİPÇİLİKLE KAYBEDECEK VAKTİ YOK”

Açıklamalarında, 4 ilçe teşkilatında daha kongre yapacaklarını ve ardından 2019’da gerçekleşecek olan seçimler için saha çalışmalarını sıklaştıracaklarını söyleyen Özmen, yeni dönemde izleyecekleri stratejiyle Aydın’da geniş kesimleri kucaklayarak yollarına devam edeceklerini kaydetti. “AK Parti’de hiçbir milletvekilimiz hizipçilik yapmazlar” diyen Özmen, “Muhakkak ki eğer olursa da buna izin vermeyiz ve müdahale ederiz. Aydın’da bu saatten sonra hizipçiliğe izin vermeyiz. AK Parti’nin Aydın’da başarısı için milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla bir bütün halinde omuz omuza çalışacağız. Aydın’ın hizipçilikle kaybedecek vakti yok” dedi. (MURAT TAN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler