Takip Et

SON DAKİKA

AK Partili Savaş'tan CHP'li Yıldız'a cevap: El insaf

13 Ocak 2018, Cumartesi 19:53

     


AK Parti Yenipazar İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulunda konuşan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, ‘Aydın'a 15 yılda bir çivi çakılmadı’ diyor. Ben kendisine el insaf diyorum. Bugüne kadar Aydın'a 18 milyar liralık yatırım yaptık” dedi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanlığının Seçimli Olağan Genel Kurulu, Yenipazar Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongre'nin Divan Başkanlığı görevine AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz seçildi. Kongre’de konuşan Yenipazar Belediyesi’nin AK Partili Başkanı Zafer Savcı, sadece kongrenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Binali Yıldırım’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer yaptığı açılış konuşmasında, görev yaptığı 3 yıllık süre içerisinde yapılan tüm seçimleri ve en önemlisi 15 Temmuz darbe girişimini hep birlikte aştıklarını ifade etti. Bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi el ele vererek aynı başarıyı göstereceklerini ifade eden Başkan Sümer, kongrenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

"HEDEFİMİZ 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAK"

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, 2019 seçimlerinde Aydın'ın milletvekili sayısının 7’den 8’e çıkacağını hatırlatarak partililerinden daha fazla çalışmalarını istedi. Başkan Ertürk, “2019 seçimleri öncesi hep birlikte kollarımızı daha fazla açmamız ve daha fazla çalışmamız gerekiyor. Şuan parlamentoda 3 milletvekilimiz mevcut. 2019’da Aydın’dan seçilecek 8 milletvekilinin 5’ini almamız gerekiyor. Parlamentoda ne kadar güçlü olursak Aydın’da bunun ağırlığını daha fazla hissederiz. Bunun için ne yapmamız gerekiyor? Altın günlerine katılan kadınlarımız, diğer kadınlara partimize davet etmeli. Sürekli cep telefonlarından mesajlaşan gençlerimiz, mesajlaştıkları arkadaşlarını partimizden de söz etmesi gerekiyor. Böylelikle 5 milletvekili çıkartmamız hiç zor olmayacaktır” diye konuştu

 

"AYDIN'A ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"

Kongrelerin birer yenilenme süreci olduğunu dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, daha önce emek veren partililere teşekkür ederken, seçilecek olan yeni yönetime başarılar diledi. Milletvekili Savaş, “AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından hazırlanan slaytta, AK Parti İktidarı tarafından yapılan hizmetleri hep birlikte izledik. 15 yılda 18 milyar liralık iş yapmışız Aydın’da. Bunu yıla böldüğümüzde 1 milyar liradan fazla yatırım demektir. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız çıktı ve ‘AK Parti Aydın'a 15 yılda bir çivi dahi çakmadı’ dedi. Ben kendisine diyorum ki el insaf. Mecliste yaptığı bu konuşmasından sonra kendisine yanıma çağırdım. ‘15 yılda yapılan işler ortada, niye böyle konuşuyorsun?’ diye sordum, ama kendisinden ses yok. Az önce hepimiz izledik, Çine Adnan Menderes Barajı, Nazilli Devlet Hastanesi, Aydın Kadın Doğum Hastanesi, Kuşadası Devlet Hastanesi ve Aydın'ın su sorununu ortadan kaldıran diğer barajlar hepsi hükumetimiz tarafından yapıldı. Biz Aydın'a yatırım yapmaya devam edeceğiz, çünkü bizim işimiz hizmet. Bu sene de hizmete devam ediyoruz. Nedir bunlar? Aydın-Denizli Otoyolu, Aydın Şehir Hastanesi ve Aydın Adliye binası temellerini atacağız. Buradan şimdiden Aydın'a hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

CHP'Lİ DELEGEYE AK PARTİ ROZETİ

Öte yandan CHP'nin delege seçimlerine ve parti içindeki adaletsizliklere tepki göstermek için partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan Donduran Mahallesi delegesi Onur Demirözenki'ye rozeti AK Parti MKYK üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş taktı.

 

YENİ YÖNETİM

AK Parti Yenipazar İlçe kongresine, AK Parti Aydın Milletvekilleri, AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ile MHP Yenipazar İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu, diğer AK Parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. Tekrar güven göreve seçilen Başkan Mehmet Sümer’in yeni yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

Nevzettin Aktay, Fesih Ferhat Kahraman, İbrahim Durmuşlar, Ali İhsan İlter, Ali Güney, Nihat Can, Ahmet Duran, Sadık Yapıcıoğlu, Ömer Tosun, Ahmet Uysal, Bilal Yağcıoğlu, Selim İzmirlioğlu, Gülcan Babuşcu ve Hafize Eskicioğlu. (SERKAN SARAÇOĞLU-ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler