Takip Et

SON DAKİKA

Kaya istifasını il başkanına sundu

12 Ekim 2018, Cuma 18:07

     


CHP İncirliova İlçe Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirterek, başkanlık görevinden istifa etti. CHP İl Başkanı Ali Çankır’a istifa dilekçesini sunan Kaya, İlçe Başkanlığı görevine de İnşaat Mühendisi Yılmaz Batmaz’a devrettiğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP İncirliova İlçe Başkanı Aytekin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balcı ile birlikte İl Başkanı Çankır’a makamında ziyaret etti. Ziyarette istifa dilekçesini sunan Başkan Kaya, CHP’li İncirliova Belediye Başkanlarından merhum Yahya Ümit Orbay’ın bıraktığı yerden bu görevi sürdürmek istediğini ifade etti.

İlçe Başkanı Aytekin Kaya, “CHP İncirliova İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibari ile istifa ettim. İstifam neticesinde, İncirliova Belediye Başkanlığı’na da talip oldum. Hayırlısıysa ve Allah bu yolda bizi utandırmasın diyoruz. Merhum Yahya Ümit Orbay’ın bıraktığı yerden ve onun çizgisinde bu görevi devam etmek istiyorum. Şimdiden ülkemize ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olsun” diye konuştu.

CHP’ne verdiği katkılardan ve mücadelelerden dolayı Başkan Aytekin Kaya’ya teşekkür eden İl Başkanı Ali Çakır, “Bundan sonrada partide alacağınız her bir görevi hakkaniyetle yapacağınıza inancımız tamdır. Sizlere hayırlı uğurlu olsun Allah çıktığınız bu yolda utandırmasın, yolunuz açık olsun” dedi.

Görevinden istifa eden Aytekin Kaya, ilçe yönetimi olarak aldıkları karar ile CHP İlçe Başkalığı’na Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İnşaat Mühendisi Yılmaz Batmaz’a atadıklarını ifade etti. (ERDAL AYDIN)

CHP İncirliova İlçe Başkanı Kaya istifa etti







 
Son Eklenen Haberler