Takip Et

SON DAKİKA

CHP'li Altıntaş istifa etti

12 Ekim 2018, Cuma 17:24

     


Efeler Belediyesi Başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, istifa dilekçesini CHP İl Başkanı Ali Çankır’a teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Efeler İlçe Başkanlığına 2017 Aralık’ta getirilen Barış Altıntaş, istifa dilekçesini vermek için yönetimiyle birlikte CHP İl Başkanlığı binasına geldi. Altıntaş'ı CHP İl Başkanı Ali Çankır ile partililer karşıladı. Törende Altıntaş, istifa dilekçesini İl Başkanı Çankır'a sundu.

2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı aday adaylığı için başkanlık görevinden istifa ettiğini belirten Altıntaş, "Bu süreçte desteğini yanımda hissettiğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde seçimlerdeki pozisyonum her ne olursa olsun, partim için ve mevcut görevim Efeler ilçesi ile Büyükşehir Belediyesi’ne yapabileceğimiz tüm katkı sunabilmek için gece-gündüz demeden ev ev dolaşarak esnaflarımıza derdimizi anlatarak 2014 yılında 100 bin oy farkıyla kazandığımız Büyükşehir Belediyesi’ni oy farkını arttırarak devam ettirmek, Efeler Belediye Başkanlığımızı da oy oranımızı arttırarak tekrar kazanıp bu başarımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“OTURMAK VE DİNLENMEK YOK”

Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak da 17 ilçedeki tüm belediyelere talip olduklarını belirten Altıntaş, “31 Mart yerel seçimlerinde İl başkanlığımızın talimatlarıyla onun önderliğinde tüm partililerimizle çalışmalarımızı yapacağız. Ciddi bir başarı ile Aydın örgütü gücünü gösterecek. Başta İl başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na bugüne kadar gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Mart 2019’a kadar oturmak ve dinlenmek yok. Ciddi bir tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkan aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Çankır, “Belediye Başkan aday adayı olan Barış Altıntaş’ın bugüne kadar partimizin birçok kademesinde çok önemli hizmetleri oldu. CHP olarak çok önemsediğimiz yerel seçimlere vereceğiniz katkılarla hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak partimizi 17 ilçede yereldeki gücümüzü arttırmak için tüm örgütler olarak çalışmalara başladık. Bu yolda verdiği karardan dolayı Barış Altıntaş’ı kutluyorum ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler