Takip Et

SON DAKİKA

Didim MHP'den 19 partili için kesin ihraç talebi

12 Ekim 2017, Perşembe 18:10

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, İlçe Yönetim Kurulu kararıyla 19 kişinin 'kesin ihraç' istemiyle Aydın İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 19 kişinin ‘kesin ihraç’ talebiyle MHP Aydın İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini söyledi. Bu kişilerin isimlerinin önümüzdeki günlerde MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter tarafından açıklanacağını belirten Aşkar, “Didim’de gerek sosyal medyada ve gerek dışarıda Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzel kişiliğine, genel başkanına ve parti yetkililerine ağır hakaretlerde bulunan kişileri tespit edip, MHP Aydın İl Teşkilatı Disiplin Kurulu’na ‘kesin ihraç’ talebiyle sevk edilmek üzere gönderdik” dedi.

MHP Didim İlçe Teşkilatı olarak ilçe genelinde ‘istifa edeceğiz, şu partiye geçeceğiz’ gibi hareketlerde bulunan kişileri tespit ettiklerini ifade eden MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, şunları söyledi: “Bunları İlçe Yönetim Kurulu kararıyla partimizin Aydın İl Disiplin Kurulu’na gönderdik. Türkiye genelinde MHP üzerinde çok fazla spekülasyonlar var. Bu spekülasyonları bertaraf etmenin tek yolu, MHP’ye fitte fesat hakarette bulunan insanları partiden ihraç etmektir. Bizde bunu yaptık. MHP, ülkücülük davasından ve çizgisinden 48 yıldan beri hiç sapmadan, yarım asra yakın geçmişi olan köklü bir çınardır. Liderimizin, davamızın hizmetindeyiz. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye ant içtik. 48 yıllık siyasi tecrübelerimizi, milletimizin hizmetine adamış bulunmaktayız.” (EDİZ VERDİOĞLU)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler