Takip Et

SON DAKİKA

Efeler hanedanlığı

12 Ekim 2016, Çarşamba 07:39

     


Efeler Belediyesi, belediyeyi yönetenlerin yakınlarının işe alınarak kadrolaşmasıyla dikkat çekmeye başladı. Son olarak Başkan Özakcan, damadını Özel Kalem kadrosundan işe alacağını açıkladı.

Aydın'ın merkez Efeler Belediyesi, Belediye Başkanı Mesut Özakcan başta olmak üzere, üst düzey belediye görevlerinin, yakınlarını belediyede yüksek maaşlı olarak işe aldırmalarıyla gündeme geldi. Katıldığı bir programda özel bir şirkette çalışan damadı Kadir Baş’ı Özel Kalem Müdürü olarak işe alacağını söyleyen Mesut Özakcan, “Alıyorsam ben alıyorum. Özel Kalem makamı önemlidir. Burada çalışacak kişinin güvenilecek personel olması gereklidir. Bu nedenle söz konusu birime damadımı getireceğime ilişkin çıkan haberler doğrudur” dedi. 

DEVLET MEMURU OLACAK
Özel kalem müdürlükleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 59’uncu maddesinde sayılan istisnai memurluklardan kabul edilirken, bu makama atanan vasıfsız kişiler devlet memuru statüsünde sayılıyor.

REKLAM İŞLERİ YEĞENE
Öte yandan belediyenin reklam işlerinin de Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın yeğeni olan Çağın Fenli'ye yaptırıldığı bildirildi. Efeler Belediyesi tarafından her ay bastırılan Efeler Bülteni adlı gazete, dergi çalışmaları ve takvim basım işlerinin Denizli'de bulunan Çağın Fenli'ye ait Çağrı Etiket adlı firmaya verilmesi de kamuoyunca etik bulunmadı. CHP'li başkanın yeğeni Çağın Fenli'nin AK Parti Denizli Gençlik Kolları Üyesi olduğu öğrenildi.  

EFELER BELEDİYESİ'NDE ÇALIŞAN TORPİLLİLER
Başkan Yardımcısı Ali Seydi’nin yeğenleri Tuğba Aydın (Bilgi İşlem), Ümit İlter Özdağlar (Makine İkmal) ve Eray Kaya (Makine İkmal) 
Başkan Sekreteri Hidayet  Yurtsever’in kızı Tansel Balabanoğlu belediye taşeronu görevlendirmeyle Efeler Kaymakamlığı’nda çalışıyor, ancak maaşı belediye tarafından ödeniyor. 
Başkan Mesut Özakcan’ın bacanağı emekli polis memuru Metin Keskin (İlaçlamada)
Başkan Mesut Özakcan’ın büyük bacanağı Bircan Kandoğan’ın oğlu Alper Kandoğan Efebel A.Ş Genel Müdürü.   
Özel Kalem Müdürü Ufuk Soğancı’nın oğlu Tan Soğancı (Park ve Bahçeler Müdürlüğü)                         
Başkanın eşi Gülay Özakcan’ın yeğeni Dilek Genç Küçükkömürcü (Mezarlıklar Şefi)
Başkan Vekili Halis Günday’ın yeğeni Hande Şahin (Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü) (CEM ULUCAN)

Efeler Belediyesi'ne gelin, damat tepkisi

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler