Takip Et

SON DAKİKA

“Yarın seçim olacak şekilde çalışıyoruz”

12 Temmuz 2018, Perşembe 15:14

     


AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçim sonuçları ile yeni kabineyi değerlendirerek, Aydın’da 4 vekil çıkarmaları sonrası Aydınlı Zehra Zümrüt Selçuk’un bakan olmasına sevindiklerini söyledi. Yeni kabineyi çok beğendiklerini ifade eden Subaşı, “Önümüzde yerel seçim var. AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak yarın seçim olacak şekilde çalışıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan yeni kabine sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, yeni kabineyi ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un kızı Zehra Zümrüt Selçuk’un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olmasını değerlendirdi. 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının Türkiye’ye ve Didim’e hayırlı olmasını dileyen Subaşı, “Her şeyden önce Didim’de kavgasız ve sorunsuz bir seçim oldu. Biz, ilçemizde aldığımız oyun biraz daha fazlasını bekliyorduk. Aydın için sevindirici tarafı 4 vekil çıkardık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde de Aydınlı Zehra Zümrüt Selçuk’un Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olarak görevlendirilmesi bizleri daha da sevindirdi. Ülkemiz ve milletimiz için inşallah hayırlı olur” dedi.

“YARINDA SEÇİM OLSA BİZ BUNA HAZIRIZ”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini çok beğendiklerini belirten AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, kabinedeki herkesin birbirinden daha genç olduğunu, bunun da kendilerini sevindirdiğini söyledi. Subaşı, önlerinde yerel seçimin olduğunu vurgulayarak, “AK Parti olarak ülke genelinde başarılıyız. Aydın’da da Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi’ni kazanmayı arzuluyoruz. İlçe Teşkilatı yönetimi olarak yerel seçim çalışmalarına başladık. Belediye Başkanlığı için aday adaylarımız çıkmaya başladı. Şuana kadar 3 kişi, bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu sayı önümüzdeki zamanlarda artabilir. Bizim İlçe Teşkilatı yönetimi olarak herkese kapımız açık, dileyen herkes partimizden Belediye Başkan aday adayı olabilir. AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak yarın seçim olacak şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

KAMU YATIRIMLARI ELE ALINACAK

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçedeki kamu yatırımları hakkında da bilgi vererek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizin sorunlarının en başında hastane geliyor. Hükümetimizin bununla ilgili çalışması sürüyor, yatırım programına alınmıştı. Bizde AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak konunun takipçisiyiz. Bunun yanı sıra ilçemizde doğalgaz sorunu var, bu sorunu da yerel seçimlerden önce ele alacağız. İlçemizde ayrıca 3 ayrı Aile Sağlığı Merkezi yapılıyor. 8 hekimlik Didim şehir merkezine, 6 hekimlik Akbük Mahallesine, 2 hekimlik de Akköy Mahallesine yapılacak. Didim şehir merkezindekinin çalışması başladı. Akbük ve Akköy’dekilerin ise bu yıl içerisinde çalışması başlayacak.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler