Takip Et

SON DAKİKA

Davul zurna ile karşılandı

12 Şubat 2019, Salı 19:27

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çatak ve Elderesi Mahallerini ziyaret etti. Başkan Adayı Özden, davul ve zurnalarla karşılandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çatak ve Elderesi Mahalle halkını ziyaret etti. Özden'e, AK Parti ve MHP'liler de eşlik etti. Başkan Adayı Özden, Çatak Mahallesinde davul ve zurnalarla karşılandı. Başkan Adayı Celal Özden, Çatak ve Elderesi'nde şunları söyledi: Kendi içinizden çiftçi, esnaf kardeşiniz Celal Özden, şimdi karşınıza Çine Belediye Başkan adayı olarak geldim, sizlerden çok güçlü destek istiyorum. Çine ve Aydın kazandığı zaman hükümette bizlerle birlikte olduğu için Çine, Aydın, Çatak ve Elderesi Mahalleleri şahlanacak. Mahallemize gelirken yolları gördük. 1 yıl içerisinde bu yolları parke taşı döşeyeceğiz vatandaşımız rahat edecek. Hükumetin gücü ile özel sektör ve kamu sektörü yatırımlarını Çine’ye mutlaka getireceğiz. Yatırımlarımız sayesinde gençlerimiz işsiz kalmayacak. 53 binden 49 bine düşürdükleri nüfusu, 5 yıl içerisinde 60-65 bine çıkaracağız. Belediye öncülüğünde tarımsal ve hayvansal şirketler kuracağız. Bu şirketlerde köylülerimizin tamamı ortak olacak, hedefimiz 30 bin ortak. Bu şirketlerde tüm ürettiğiniz ürünlerin pazarlanması sağlanacak. Hem iç piyasada bu ürünlerimiz yer alırken, dış pazara da ihraç edilmesini sağlayacağız.

"24 SAAT ÇALIŞAN BAŞKAN OLACAĞIM"

Başkan Adayı Özden sözlerine şöyle devam etti: Çine'ye mutlaka 4 yıllık bir üniversite kazandıracağız. Her mahallemize halı saha ve düğün salonu yapılacak. Cenaze masrafı almayacağız. Çine Belediyesi sizlerin dertleri ile ilgilenecek. Günde 3-4 saat çalışan belediye başkanı değil 24 saat çalışan bir belediye başkanı olacağım. Çine'de kimse aç yatmayacak. Kavşit Yaylasına hem yaz hem kış turizmine en kısa zamanda açacağız. Ulaşımı kolaylaştırmak için Teleferik yapacak ve bu alanlarımızı turizme açacağız. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler