Takip Et

SON DAKİKA

Didimli işadamı CHP'den aday adaylığını açıkladı

12 Şubat 2018, Pazartesi 13:55

     


Didim’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren işadamı Sami Yalçın, 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

2019 yerel seçimleri yaklaşırken Belediye Başkan aday adayları belli olmaya başladı. Didim Meandros Restoran’da düzenlediği kahvaltı ile gazetecilerle bir araya gelen işadamı Sami Yalçın, Adıyaman Kahta doğumlu olduğunu ve 1988’den beri Didim’de ikamet ettiğini belirterek, ilçede ticaretle uğraştığını ve gayrimenkul firması sahibi olduğunu söyledi. 24 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ifade eden evli ve 2 kız babası Sami Yalçın, “Bugüne kadar Didim’in gelişmesinde kim emek vermişse herkese teşekkür ederim. Genel merkezimiz beni bu göreve layık görürse bu görevi ben, ekibim ve Didim halkı el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Halkım benden ne isterse biz onu yapacağız” dedi.

 

Didim’in gelirinin turizm ve inşaat olduğunu anlatan Yalçın, bu iki sektörle ilgili gerekli planlarının olacağını kaydederek, şöyle konuştu: “Ailem ve arkadaşlarım beni bu göreve layık gördüler. Belediye Başkanlığı makamı iş görme makamıdır. Halkımızın önüne engel koymak yerine ‘onlara nasıl yardımcı olabilir’ diye çözüm üretme merkezi olmasıdır. Benim Didim halkına sözüm şudur; Eğer halkımın yararına olacak bir iş varsa ben mevzuatları bir tarafa bırakırım. Ben sadece seçime 1 ay kala halkımla iç içe değil, her zaman birlikte olacağım. Yetkililerden koruma ve makam aracı talebinde bulunmayacağım. Çünkü beni kimse halkımdan koruyamaz ve aracım var. Halkın içinden gelen biriyim, ben her kesimden oy alacağıma inanıyorum.”

 

Kendilerinin kimseye söz vermeyecekleri vaatte bulunmayacaklarını sözlerine ekleyen CHP Belediye Başkan aday adayı Sami Yalçın, “Biz yapacağız, halkımız bizi takdir edecek. Çünkü Didim’in değişime ihtiyacı var. Didim’i sözde değil, gerçek anlamda Türkiye’nin en önemli cazibe merkezi yapacağız. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadesini kullandı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler