Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da CHP tabanında “çatlak”

12 Şubat 2018, Pazartesi 21:06

     


Aydınlı CHP Gençlik Kolları Üyesi Elvan Özbil’in sosyal medya hesabındaki paylaşımlarında en son gerçekleşen kongreden yeniden ‘Genel Başkan’ seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alması, CHP tabanında çatlak yaşandığı yorumlarına neden oldu.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınlı CHP’li genç sosyal medya paylaşımları ile partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Bir dönem Aydın Kadın Kolları Kongre Delege Üyeliği yapan ve Söke Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan gençlik içerisinde aktif siyaset yapan Elvan Özbil, Kılıçdaroğlu’nu Başbakan Binali Yıldırım ile gülerken çekilen fotoğrafı ve sosyal medya paylaşımları için kınadı.

 

SÜREKLİ KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

“Yeter artık ya” diyerek paylaşımda bulunan CHP’li genç, Kılıçdaroğlunu kararsız olarak tanımladığı paylaşımında; “Genel Başkan bir karar versin YSK’yı protesto etmeli mi etmemeli mi? CHP destekliyor mu desteklemiyor mu? “ , “ Kendi partililerinin bile kendilerine olan inancı yok etmek üzereler, yeter artık ya” paylaşımları ile tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun KHK ile ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve eğitimci Semih Özakçan’ın işe iade edilmek için ölüm orucuna başlamasına “Çok geç olmadan görevlerine iade edilmesini diliyorum” paylaşımındaki desteğini yetersiz bulan Elvan Özbil, “Kınıyorum” ifadesini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu’nun gündeme ve partisine ilişkin paylaşımlarını yakından takip eden CHP’li gencin tepkisi bazı partililer tarafından destekle karşılanırken bazı partililerin “Halkın tepkisi partimiz tarafından göstermelik yapılarak ve zamana yayılarak sistematik bir şekilde pasifize ediliyor” şeklindeki yorumları da dikkati çekti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler