Takip Et

SON DAKİKA

Savaş : “Bu sefer Aydın kazanacak”

12 Ocak 2024, Cuma 21:47
Son güncelleme: 13 Ocak 2024, Cumartesi 16:40

     


AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Bu şehrin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Vatandaşımız da ‘artık yeter’ diyor. Aynı kayıp yılları bir daha yaşamak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gazetecilerle bir araya gelen Savaş, burada yaptığı kısa konuşmada şunları ifade etti:

“BU SEFER AYDIN KAZANACAK”

“Aydın’ın kayıp yıllarını telafi etmek için, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak hemşerilerimin karşısına çıktım. Benim kavgam da, sevdam da Aydın. Bu sefer, Aydın kazanacak. Buna inancım tam, bunu inanarak söylüyorum. Başarmak için ilk önce inanmak gerekiyor ve ben inanıyorum ki bu kez Aydın kazanacak. Artık Aydın’ın kaybetmeye tahammülü yok. Ege bölgesinin en gözde şehri iken, şimdi maalesef emsallerinden en az 15-20 yıl geride kalan bir şehirde yaşıyoruz. Bunu hak etmiyoruz.

“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Bu şehir bize emanet. Bize emanet olan şehri, yerel yönetim anlamında, en iyi şekilde yönetmek, yatırımlar yapmak, hak ettiği yere ulaştırmak, hepimizin görevi. Bunu inşallah hep beraber, hep birlikte yapacağız. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız ve hep birlikte bu şehri yöneteceğiz inşallah. Ben, doğduğum, büyüdüğün topraklara borcumu ödemek için yola çıktım. Bu şehri çok seviyorum, kavgam da sevdam da bu şehir için. Siz gazetecilerin her zaman görüşlerini alacağım. ‘Ben yaptım, ben bilirim, benim yaptığım doğru’ şeklinde bir yönetim tarzı hiçbir zaman olmayacak. Bir kez daha söylemek istiyorum; bu şehrin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Yerel yönetim anlamında o kayıp yılları bir kere daha yaşamak istemiyoruz.

“VATANDAŞ ‘ARTIK YETER’ DİYOR”

Son bir haftada sokakta dolaşırken birçok hemşerimiz ‘Artık yeter’ diyor. ‘Artık yeter, buna son verelim’ şeklinde birçok ifade duyduk. Hep beraber çalışarak bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Değişim şart artık.” (SELİME AYDEMİR)

   


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler