Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti'de yeni yönetim kurulu tanıtıldı

11 Ekim 2016, Salı 09:31

     


AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, yeni yönetim kurulunu tanıttı. 50 kişiden oluşan listenin Aydın'a hayırlara vesile olmasını dileyen Sarıbaş, "Dünyanın en büyük sivil toplum örgütünü temsil ettiğim içim gururluyum" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçen Haziran ayında AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut'un istifa etmesi sonrası göreve atanan Seda Sarıbaş, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilerle buluştu. AK Parti Aydın İl binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, "Genel merkezimizin de onayı ile geçen hafta yönetimimiz onaylandı. Bu davaya gönül vermiş AK kadınlarımız ile çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum. AK kadınlar olarak dünyanın en büyük sivil toplum örgütüyüz. Aydın’da bunu temsil ettiğimiz için ayrıca onur ve gurur duyuyorum. Daha önce bu bayrağı taşımış olan tüm Aydın'daki AK kadınlarımıza, AK Parti kadın kolları başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

SIRADA EFELER VAR

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise genel başkan değişikliği ve 15 Temmuz sürecinden dolayı yeni yönetimin bu tarihe ertelendiğini söyledi. İsim listesinin Haziran ayında belli olduğunu ifade eden Özmen, “Başkanımızın listesi de geçen hafta onaylandı. Sırada bekleyen Efeler İlçe Başkanlığı var. Oranın da görevlendirilmesi tamamlandıktan sonra eksiklikler tamamlanacak” diye konuştu.

“CHP VE HDP FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI”

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Özmen, şöyle konuştu: "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP ve HDP'nin FETÖ ile işbirliğinin açıkça ilan edildiği bir seçimdi. Kapı kapı terör örgütünün AK Parti'nin iktidara gelmemesi için nasıl oy topladığını biliyoruz. FETÖ üyelerinin bu partilerin listelerine nasıl sokulmaya çalışıldığını biliyoruz. Milletimiz 15 Temmuz’da da Allah'ın yardımıyla darbeyi engelledi, nöbette durdu. 245 şehit ve 2 binin üzerinde gazi verdik. Bu bizim sorumluluğumuzu artırmıştır. Bizim teşkilatımız Recep Tayyip Erdoğan misyonunu taşımaktadır."

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Listesi ise şu şekilde oluştu: "Akile yavaş, Aslı Tunçay, Aysel Akkuş, Aysel Demir, Ayşe Yavuz, Ayşegül Akdağ, Demet Esen, Duygu Göğde, Duygu Yanar, Ebru Alp, Elif Kılıçarslan, İpek Yandım, Engün Yavuz, Fadime Seval, Ferda Arık, Filiz Seval, Gülcan Arslan, Güldem Göksu, Gülden Pilevneli, Gülistan Dereli, Gülşen Tekeoğlu, Hakime Kamiloğlu, Halime Meşe, Hatice Ülger, Hatice Yentür, Havva Ayrancı, Hülya Demir, Hümeyra Ege, Meral Polat, Müne Münkat, Müjgan Karadeniz, Nagehan Ecim, Nazire Aldırmaz, Necla Ertaş, Nilüfer Özbaş, Nuran Elmas, Nuray Karapıçak, Nuray Kovacı, Nursel Kulak, Özlem Taş, Selma Bozoğlu, Seniha Kolkesen, Sevcan Kuşpaz, Sevgi Yüncü, Sezer Çetin, Yıldız Kolkesen, Zehra Düzova, Zübeyda Subaşı ve Nazlı Kaplan." (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler