Takip Et

SON DAKİKA

MHP Çine'de 'Askıda Ekmek' Projesi başlattı

11 Ağustos 2018, Cumartesi 13:39

     


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" projesine bir destek de MHP Çine İlçe Teşkilatı'ndan geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" projesi ile harekete geçen MHP teşkilatları projeye destek verirken, bir destek de MHP Çine İlçe Teşkilatı'ndan geldi. MHP Çine İlçe Teşkilatı ilçede kasaplar Sokağı'nda hizmet veren ekmek fırınında 'Askıda Ekmek' Projesi başlattı. Proje hakkında bilgi veren MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, "Türk-İslam Geleneğine göre komşuluk çok önemlidir. Genel başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin başlattığı bu projeyi bizde destekliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bu fırına gelerek bu proje sayesinde ücretsiz olarak ekmek alabilecekler. Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde şöyle diyor; yanı başınızdaki komşusu açken tok olarak geceleyen kişi mü'min değildir. Bu nedenle tüm varlıklı hayırsever kişileri projemize katkıda bulunmaya davet ediyoruz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın da projeye destek verdi. Çineli esnafı ziyaret eden Başkan Akın, 'Askıda Ekmek' Projesi ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bir çok ekmek alarak projeyi destekledi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler