Takip Et

SON DAKİKA

Posacı, en başarılı milletvekilleri sıralamasında yer aldı

11 Temmuz 2020, Cumartesi 12:16

     


AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan Ege Bölgesi en başarılı milletvekilleri araştırmasında 3. sırada yer aldı. 8 milletvekili bulunan Aydın’ın milletvekilleri içerisinde, listede sadece Rıza Posacı yer aldı.

 

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmada, 15 milletvekilinin sıralamaya girdiği listede 3. Sırada geldi.

“YAPILAN HİZMETLER BİZİM EN BÜYÜK SERMAYEMİZ OLACAKTIR”

2018-2020 yılları Haziran aylarını kapsayan araştırma sonuçlarına göre, yüzde 45,5 oyla listede CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay ilk sırada yer alırken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin 2. Sırada, yüzde 41,9 başarı oranıyla AK Partili Rıza Posacı 3. Sırada yer alan isim oldu. Milletvekili sayısı 7’den 8’e yükseltildikten sonra yapılan son genel seçimlerde, Aydın’daki milletvekili sayısı 4 olan AK Parti’nin çiftçi milletvekili olarak bilinen Posacı, anket sonuçlarının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Posacı, “Milletvekilliği görevi tevdi edildikten sonra halkımız için büyük gayretle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da rehavete kapılmadan Aydın’a hizmet için diğer milletvekili arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler gelip geçiciyiz, ancak eserler baki kalacak. Aydın için yaptığımız ve yapacağımız hizmetler bizim en büyük sermayemiz olacaktır” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler