Takip Et

SON DAKİKA

"Miting, 31 Mart'ın ayak sesleri"

11 Şubat 2019, Pazartesi 15:14

     


Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Karacasu'da muhtarlar, STK üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitingdeki katılımın 31 Mart'ın ayak sesleri olduğunu söyleyen Savaş, "Mitingdeki insan seli hizmete susamışlığın ve değişim arzusunun göstergesi." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu'da muhtarlar, STK üyeleri ve partililerle bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, cumartesi günü Atatürk Kent Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitingdeki katılıma dikkat çekerek, "Mitingdeki insan seli, Aydın'daki vatandaşlarımızın hizmete susadığının ve değişim arzusunun göstergesi. Vatandaşlarımız artık iktidarla yürüyen bir belediye istiyor. Miting, 31 Mart'ın ayak sesleri." dedi.

Erdoğan'ın gerçekleştirilen mitingde "Alın size pırlanta gibi aday" demesinden duyduğu onuru dile getiren Savaş, "Dünya liderinden böyle bir söz duymak beni çok mutlu etti. Aynı zamanda sorumluluğumuzu da arttırıyor. Var gücümüzle çalışıyoruz ama daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor." dedi.

"İKİ PARTİ ARASINDAKİ AHENK SANDIĞA YANSIYACAK"

Cumhur İttifakı adayları, MHP'li ve AK Partililer arasında ahenk olduğunu söyleyen Savaş, "Cumhur İttifakı ruhunun oluşturduğu uyum ve ahenk 31 Mart'ta sandığa yansıyacak. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi iki parti arasındaki bu kardeşlik pazara değil mezara kadar devam edecek." diye konuştu.

"DEVLETİN YAPTIĞI YATIRIMLARI 'BEN YAPTIM' DİYOR"

Çerçioğlu'nu eleştiren Savaş, "Aydın, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü ama en kötü yönetilen bir belediyeye sahip. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Karacasu'ya 51 milyon lira yatırım yaptık.' diyor. Devletin yaptığı tüm yatırımları üstlenip 'Ben yaptım.' diyor. 'Koçarlı'nın içme suyu problemini biz çözdük.' diyor. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'yle görüştüm içme suyu problemini Büyükşehir mi çözdü diye 'Biz yaptık.' dedi. 'Kuyucak'ta otopark yaptım.' demiş. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'e 'Nerede otopark?' diye sordum. 'Buraya yapılan bir otopark yok.' dedi. Yapmadığı yatırımları, 'Yaptım.' diyerek göz boyamaya çalışıyor." dedi.

"31 MART'TAN SONRA SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKACAK"

Toplantının ardından Karacasu'daki seçim ofisinin açılışında konuşurken mikrofonun arızalanmasını esprili bir dille yorumlayan Savaş, "Sık sık sesimizi kesmeye çalışıyorlar ama 31 Mart'tan sonra sesimiz daha da gür çıkacak." diye konuştu.

CHP'Lİ SEÇMENE SESLENDİ

Açılışta CHP'li seçmene seslenen Savaş, "CHP'ye gönül vermiş değerli hemşehrilerim, partinizin amblemini bile kullanmayan bir belediye başkanı var." diyerek Çerçioğlu'na "Ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün. Bahane değil hizmet üret." dedi.

Seçim ofisinin kurdelesini kestikten sonra yeni açılan işyerini ziyaret ettiği sırada işyerinin açılışına katılan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yla karşılaşan Savaş, Büyükyapıcı'ya başarılar diledi. Savaş, daha sonra pazarcı esnafını ziyaret etti. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler