Takip Et

SON DAKİKA

"Kılıçdaroğlu önce Tanrıkulu'na sahip çıksın"

11 Şubat 2016, Perşembe 17:54

     


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, anamuhalefet partisinin terörle mücadelede duruşunun net olmadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu önce Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıksın, ondan sonra açıklama yapsın. Anamuhalefet partisinin terörle mücadele duruşu net değil, net bir duruş ortaya koyması lazım" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Desteci, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırıyı kınadı. Destici, terör ve şiddettin kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın parti olarak bunun karşısında olduklarını ifade etti.

Desteci, saldırıyı gerçekleştirenlerin varsa arkasındaki güçlerin bir an önce ortaya çıkarılarak adalete teslim edilmesi ve en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Desteci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "AKP PYD'yi Ankara'da ağırlayarak terör örgütüne yardım ve yataklık etmiştir" şeklindeki açıklamasına ilişkin bir soruya karşılık, "Kılıçdaroğlu önce Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıksın, ondan sonra açıklama yapsın, bana göre. Anamuhalefet partisinin terörle mücadele duruşu net değil net bir duruş ortaya koyması lazım" değerlendirmesinde bulundu. (İBRAHİM SÜZER - AA) 







 
Son Eklenen Haberler