Takip Et

SON DAKİKA

Altungün, AK Parti’ye üye olup, aday adaylığını açıkladı

10 Kasım 2018, Cumartesi 15:18

     


Geçtiğimiz Eylül ayında 40 yıldır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden Kuşadası eski Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün, düzenlenen törenle AK Parti’ye üye olup Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

1978 yılından beri 40 yıldır üyesi olduğu CHP’nin ilçe başkanlığı ile bir dönem meclis üyeliği yapan, 2009-2014 yılları arasında da 5 yıl süreyle Kuşadası Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 26 Eylül tarihinde CHP’den istifa eden Mehmet Esat Altungün, AK Parti’ye katıldı. Altungün, beraberindeki 500 arkadaşıyla birlikte AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı’na gelerek üyelik başvurusunda bulundu ve ardından da Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Altungün’ün AK Parti’ye katılımı nedeniyle AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen tören, yoğun ilgi nedeniyle dışarıya taştı. AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Belediye Meclisi üyeleri, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen tören büyük ilgi gördü.

“KUŞADASI’NIN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, AK Parti Aydın milletvekilleri Metin Yavuz ve Rızaca Posacı’nın konuşmaların ardından AK Parti rozeti takan Esat Altungün, “2014 yerel seçimlerinin ardından geçen 4,5 yıllık süreçte Kuşadası’nın sorunları çığ gibi büyüdü. Kuşadası’nda yaşanan bu beceriksizliğe, işbilmezliğe, hizmetsizliğe, öngörüsüzlüğe ve diyalogsuzluğa son vermek için, büyükşehir-ilçe belediyesi kavgasını sonlandırmak, Kuşadası halkının bu kavgadan aldığı yaraya son vermek, tecrübe, hoşgörü ve uzlaşı anlayışını yeniden hakim kılmak için, iktidar gücüyle Kuşadası’nın kanayan yarası sorunlarını kökten çözmek, Kuşadası halkıyla ve gönüllerle buluşmak için bu büyük buluşmayı gerçekleştirdik. İnsanlara tepeden bakan değil, sizlerle aynı seviyeden bakan bir anlayışla ve hükümet desteğiyle Kuşadası’nın tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler