Takip Et

SON DAKİKA

Yenikapı ruhu Koçarlı’da devam ediyor

10 Ekim 2016, Pazartesi 09:17

     


FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimine direnip darbeyi püskürten milyonların, Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti, CHP ve MHP liderleriyle ilk kez aynı mitingde yer alarak birlik mesajı vermesi Koçarlı’da da etkisini gösterdi. Koçarlı Belediye Başkanı Öztürk ile üç siyasi partinin meclis üyeleri birlikte kahvehane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için İstanbul Yenikapı Miting Alanı’nda Cumhuriyet tarihinin en büyük meydan mitingi yapılmıştı. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılarak, birlik mesajı verilmişti. Bu birliktelik Koçarlı’da da heyecanla karşılandı. Birçok il ve ilçede farklı siyasi görüşe sahip meclis üyeleri, aynı karede olmaktan kaçınırken Koçarlı’da eşine pek rastlanılmayan birliktelik yaşandı. AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerden oluşan Koçarlı Belediye Meclisi, ekim ayı meclis toplantısını yapmak için katıldıkları Çakırbeyli’deki kahvehaneleri hep birlikte ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Yenikapı ruhunda yaşanan birlikteliğin Koçarlı’da devam etmesi takdirle karşılandı.

“SÖZ KONUSU KOÇARLI’YSA”

Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, söz konusu Koçarlı olursa aynı karede olmaktan onur duyacaklarını kaydetti ve şu değerlendirmede bulundu: “Koçarlı bugüne kadar kaybettiyse ‘sen’, ‘ben’ ayrımcılığı yaptığı için kaybetti. Seçildiğimiz günden bu yana meclis üyelerimizle birlikte ayrımcılığı kaldırarak kardeşlik içerisinde görevimizi sürdürüyoruz. Koçarlı küçük yerdir. Koçarlı’nın bir sokağından geçerken AK Parti’li Taner Avcı’yla MHP’li Metin Aksoy’la karşılaşırım. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ancak Koçarlı’nın çıkarı için hepimiz aynı karede olmaktan gurur duyarız.”

AK PARTİ’Lİ AVCI: HİÇBİR ŞEKİLDE AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Koçarlı Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyesi, Avukat Taner Avcı, Yenikapı’daki birlikteliğe işaret ederek şöyle dedi: “Türkiye 15 Temmuz’dan sonra Yenikapı ruhu ile birlik ve beraberlik içinde oldu. Türkiye bu birlik ve beraberliği sağlamışken biz de bunu Koçarlı’da en sıkı şekilde sağlıyoruz. Başkanımızın bizlere karşı olan yaklaşımından gayet memnunuz. Hiçbir şekilde ayrımız gayrımız yok. Koçarlı için ne yapılması gerekiyorsa AK Parti olarak her zaman yanlarındayız.” (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler