Takip Et

SON DAKİKA

CHP'li başkan istifa etti

10 Ağustos 2017, Perşembe 17:56

     


CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Eyüp Yetiştirici görevinden istifa etti. Başkan Yetiştirici sosyal medya hesabından istifasını duyururken, "Başkanlığım sırasında bana yardımcı olan tüm partililerime şükranlarımı sunarım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevini 2015 Mart'tan buyana sürüdüren Eyüp Yetiştirici, parti içi huzursuzluk nedeniyle görevinden istifa ettiğini ifade etti. Fakat, Sultanhisar siyaset kulislerinde, Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile bazı hususlarda anlaşamadıkları için istifa ettiği konuşulan Başkan Yetiştirici, "İstifa gerekçemi ilerleyen günlerde duyuracağım. Başkan Yıldırımkaya ile bir sorunum yok, sadece parti içi huzursuzluk nedeniyle istifa ettim" dedi.

Başkan Eyüp Yetiştirici, istifa duyurusunu sosyal medya hesabından şu ifadelerle açıkladı:

"10.08.2017 Tarihi itibariyle CHP Sultanhisar İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettim.Dava arkadaşlarıma özel ve siyasi yaşamlarında başarılar dilerim.Ayrıca Başkanlığım sırasında bana yardımcı olan tüm partililerime de ayrıca şükranlarımı sunarım."

Eyüp Yetiştirici'den boşalan başkanlık görevine, yaklaşan kongre gününe kadar CHP İlçe Yönetim Kurul Üyesi Davut Yavuz'un yürüteceği öğrenildi. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler