Takip Et

SON DAKİKA

'Yılmaz Genç' görevi devraldı

10 Şubat 2016, Çarşamba 17:56

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları’nın hafta sonunda gerçekleştirdiği 14. Genel Kurulu’nda Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Emre Yılmaz, görevi İrfan İnanç Yıldız’dan devraldı. CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, kurultay sürecini değerlendirerek, örgüt olarak destekledikleri Emre Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Emre Yılmaz’ın adaylık açıklamasını yaptıktan sonra Aydın örgütüne ulaşıp destek istediğini ifade eden Yılmaz Tilki, “Diğer adaylar bize hiçbir şekilde ulaşmazken, delegelerime ulaşıp oy istediler ve buradaki yapıyı parçalamaya çalıştılar. Biz güçlü bir ekibiz. Aydın gençlik örgütü olarak birbirine sıkı sıkıya bağlı kenetlenmiş bir ekibiz. Bir yola çıkacağımız zaman hep birlikte tartışarak karar veririz. Emre Yılmaz ile görüştük. Hem yönetimim hem de ilçe başkanlarımla yaptığımız toplantıdan Emre Yılmaz’ı destek kararı çıktı. İzmir’de Ege il başkanları toplantısı yaptık. Ege’nin büyük bir kısmı ile blok olarak hareket edip Emre Yılmaz’ı destekledi” dedi.

"AYDIN ÖRGÜTÜ OLARAK PARMAKLA GÖSTERİLDİK"

Kurultaydan önce İzmir’de gerçekleştirien Ege il başkanları toplantısına Emre Yılmaz’ın da katıldığını ve burada il başkanlarıyla düşüncelerini paylaştığını belirten Tilki, şöyle konuştu:

“Emre Yılmaz fikirlerini, projelerini anlattı. Düşüncelerinin bizim düşüncelerimizle paralel oluşunu fark ettik. Solda duran, sol değerlere önem veren, sahip çıkan, ayrıca donanımı, bilgisi, birikimiyle görev için biçilmiş kaftandı. Yılmaz ismi birçok slogana malzeme olabilecek özellikteyken, kendi seçim sloganımda ismimi kullanmamıştım ama Emre Yılmaz’ı desteklerken ‘Yılmaz gençleriz, iktidara yürüyeceğiz’ sloganıyla çıktık Aydın’dan. Salonda Aydın örgütünün farklılığı da herkes tarafından görüldü ve orada takdir edildik. En kalabalık giden birkaç ilden bir tanesiydik. 3 otobüs gittik, 130 kişiydik. Orada da parmakla gösterildik. Sloganlarımız, pankartımız, duruşumuz, hal ve tavırlarımızla örnek gösterildik.”

“AYDIN’I EFENDİLİĞİMİZLE TEMSİL ETTİK”

CHP Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz’ı Aydın’a davet ettiklerini de ifade eden Tilki, sözlerine şöyle devam etti:

“Başkanımızı Aydın’a davet ettik. İşlerini toparlayıp oturttuktan sonra geleceğini düşünüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bizi hem maddi hem de manevi anlamda destekledi. Kurultay sürecinde kendisini ziyaret ettik. Kendisiyle görüştüm isteklerimizi dile getirdim. Kısa bir sürede otobüs sorunumuz çözüldü. Aynı şekilde yiyeceklerimiz de ayarlandı. Aydın’ı güzel temsil etmemizi rica etmişti. En güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Herkesin takdirini kazandık. Efendiliğimizden duruşumuza kadar çok iyi temsil ettik ve Aydın burada dediler. Bu da bizim gururumuzu okşadı.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler