Takip Et

SON DAKİKA

"Söke’nin annesi olmaya talibim"

9 Kasım 2018, Cuma 11:17

     


Söke Belediyesi eski başkan yardımcılarından Mimar Mine Aşçı, AK Parti'den Söke Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Aşçı, parti binasında yaptığı açıklamada," Bilgim ve sevgimle Söke’nin annesi olmaya talibim" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan isimler arasında Söke Belediyesi eski başkan yardımcılarından Mimar Mine Aşçı da yer aldı. AK Parti Söke İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklamaya çok sayıda partili katıldı. "Söke kendi dinamikleri ve doğru yönetim ile altın anahtara sahiptir. İşte bu altın değerindeki anahtar için, arkamda iktidarın gücünü hissederek ben hazırım" diyen Aşçı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bence yerel yönetim; insanın, şehrin, ekonominin odağı olmalıdır. Orada ufkunuz ne kadar büyükse, inancınız da, imzanız da, cesaretiniz de o denli büyük olur.Hizmetteki başarısı kanıtlanmış AK Parti’nin aday adayı olarak diyorum ki; Söke’deki her başarı; Sökelilerin yüreği, güveni, çabası ile Sökelilere ait olacaktır. Söke şehrinin yetiştirdiği çocuklara ait olacaktır.Ben bu şehrin şefkati ve sevgisi ile büyüdüm. Onun nereye ulaşabileceğini, nasıl büyüyebileceğini çok iyi biliyorum. Şimdi bu şehrin annesi olmaya talibim. Söke’de gerçekleşecek yerel seçim sürecinin, sunulacak hizmete yönelik olacağını, coşkuyla süreceğini, saygı ve sevgi içinde geçeceğine inanmaktayım."

Açıklama sonrasında konuşan AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım da aday adaylarına başarılar diledi. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler