Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın’ı ülkenin parlayan yıldızı yapacağız”

9 Kasım 2018, Cuma 17:15

     


MHP’li Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı. Akın, “Aydın’ımızı ülkenin parlayan yıldızı yapana kadar çalışacağız. Aydın, benim dönemimde kalkınacak, halk zenginleşecek” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Genel Merkezinde Devlet Bahçeli ile görüşen Ümmet Akın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı. Açıklamaya, MHP Genel başkan yardımcısı Deniz Depboylu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Nazilli Belediyesi mehteran takımı da açıklama öncesinde ve sonrasında okuduğu marşlarla açıklamaya renk kattı.

Açıklama öncesinde konuşan MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına Ortaklar beldemizde ve Germencik ilçemizde büyük hizmetler yapan, daha büyük çalışmalara imza atmayacağını düşündüğümüz dava arkadaşımızı aday olarak gösteriyoruz” dedi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini ancak yerel seçimlerde durumun farklı olduğunu ifade eden MHP Genel başkan yardımcısı Deniz Depboylu da, “Sayın Ümmet Akın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çok güzel çalıştı, ekibiyle gayret gösterdi. MHP, her büyükşehirde, ilde ve ilçede kendi adayları ile emin adımlarla güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edecektir” dedi ve başarılar diledi.

“AYDIN BENİM DÖNEMİMDE KALKINACAK”

Güçlü, üreten ve kazanan bir Aydın profili çizen Germencik Belediye Başkanı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın ise şöyle konuştu;

“Bu görev benim için çok büyük şeref, çok büyük gurur. Aydınımızın toprakları çok zengin ama halkı fakir ve mutsuz.Vizyonumuz, Aydınımızı olabileceği her alanda ülkeye model olacak şekilde kalkındırmak, halkımızı zenginleştirmek. Bunun için de Aydın’dan da bir parça olsun dedik ve adını AY-YILDIZ Kalkınma Programı hazırladık. Bu program ile ilimiz için 5 büyük hedef koyduk. Kaliteli sistem, kaliteli belediyecilik ve kaliteli kent anlayışı ile Tarım Kenti Aydın, Turizm Kenti Aydın, Eğitim Kenti Aydın, Sağlık Kenti Aydın ve Bilim Kenti Aydın, olmak üzere 5 Yıldızlı Kent Aydın'ı yaratmak için azmettik. İşte bu 5 hedefe ulaşıp aydınımızı beş yıldızlı bir kent yapacağız söz veriyorum, benim dönemimde Aydın kalkınacak halk zenginleşecek.” (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler