Takip Et

SON DAKİKA

BBP İl Başkanı Gökçe'ye 'Büyük' geçmiş olsun ziyareti

9 Ekim 2016, Pazar 21:47

     


Aydın'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe'ye Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Destici, her zaman Ertan Gökçe'nin yanında olduklarını belirterek, “Ertan Gökçe kardeşimiz Aydın İl Başkanımızdır. Kendisi göreve devam edecektir. Biz arkadaşımızdan eminiz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe'yi evinde ziyaret eden BBP Genel Başkanı Destici, asılsız ihbar mektupların havada uçuştuğunu söyledi.

“AYDIN’IN ÇOCUĞUYUM”

Hiçbir terör örgütü ile bağı olmadığını belirten BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe, “Hepiniz biliyorsunuz ki ben Aydın'ın çocuğuyum. Hiçbir terör örgütüyle bağım yoktur. Benim gibi mağdurlar varsa, inşallah bunlar tez zamanda ayıklanır ve gerçekler ortaya çıkar” diye konuştu. Kendisine inanan ve destek olan herkese teşekkür eden Gökçe, sözlerine şöyle devam etti: “Başta aileme, Genel başkanımıza, Alperenler camiamıza, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e, AK Parti İl yöneticilerine, MHP'li ve CHP'li arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimiz, çok kısa sürede yeniden güzel günlere kavuşup, 80 milyon bir ve beraber vaziyette huzurlu günlere kavuşacak.”

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ertan Gökçe'nin her zaman yanında olduklarını kaydederek, "Ertan kardeşimiz 15-16 yaşlarında camiamızda göreve başlamıştır. O günden bugüne kadar da hem davasına, hem de ülkesine ve milletine olan bağlılığından hiç taviz vermeden yaşamını sürdürmüş bir kişidir. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman kendisinin yanındayız” ifadelerini kullandı. Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz başından beri kardeşimize güvendik. Kardeşimizin ne FETÖ ile, ne de başka bir terör örgütü ile uzaktan yakından bir ilgisinin olmadığını, kendisinin vatan ve millet sevdalısı bir Alperen olduğunu biliyoruz. Bugün de bu inançtayız. Asılsız ihbar mektupların havada uçuşuyor. Gerçekler tüm çıplaklığı ile anlaşılacaktır.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler