Takip Et

SON DAKİKA

"Çalışan çalışmayan tüm kadınlarımızın yanındayız"

9 Temmuz 2017, Pazar 15:21

     


AK Parti Aydın Kadın Kolları, Didim Akbük dağlarında yaz, kış zor şartlarda çalışarak mangal kömürü hazırlayan kadın işçileri ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Akbük'ün dağlarında zor şartlar altında, emek emek mangal kömürü hazırlayan kadınları, gördüklerini ve kendilerinin de kolları sıvayıp onlarla birlikte aynı işlemleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadınların her zaman için önemli olduğunu ifade eden Aydın Kadın Kolları İl Başkanımız Seda Sarıbaş, “ Başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi insanoğlu kendi geleceği, çocuklarının geleceği için kadınlara hak ettiği değeri vermelidir vermek mecburiyetindedir. Çünkü onlar gelecek neslin çocuklarını geleceğe hazırlayan ayaklarının altına cennet serilenlerdir. Varlığı evladının en kıymetli hazinesi olan annelerdir. Biz bugün burada elinin emeğiyle çocuklarının geleceği için çalışan kadınlarımızı ziyaret ettik. Onlarla birlikte kömürlerin doldurulması ve paketlenmesi işlemlerini gerçekleştirdik. Kadınlarımızın emekleriyle hayatın her alanında üretken ve başarılı olabileceklerini bugün burada da görmüş olduk. Bizler çalışan çalışmayan tüm kadınlarımızın her zaman yanındayız. Onlarda bizlere her zaman destek olduklarını duaları ile hissettiriyorlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler