Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti'li kadınlar toplandı

9 Temmuz 2017, Pazar 15:20

     


AK Parti Aydın Kadın Kolları İl ve ilçe Başkan ve üyeleri, İl Başkanı Seda Sarıbaş öncülüğünde Temmuz ayı toplantısını, AK Parti Aydın İl Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, TPS AKBİS sisteminde 81 ilin İlçeleri arasından birinci olan Didim ilçe ve Aydın ili içerisinde ilk beşe giren ilçe kadın kolları adına İlçe Kadın Kolları Başkanlarına çiçek takdim edildi.

Toplantıda ana gündem maddesi kongre süreci oldu.

Başkan Seda Sarıbaş, kongre sürecine yönelik Genel Merkez Kadın Kollarının göndermiş olduğu sunumlarını gerçekleştirdi.

Kadınların insan sıfatı ile diğer tüm özelliklerinden bağımsız bireyler olarak, ülkede yaşayabileceğini, kendi ayakları üzerinde durabileceğini gösteren birer kahraman olduğunu dile getiren Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, şunları söyledi:

"Aynı zamanda sizler, kadının metalaştırılmadan, sadece cinsiyeti kullanılarak istismar edilmeden kendi kişiliğiyle, kimliğiyle, inancıyla, değerleriyle hayatta hak ettiği yeri alabileceğinin ispatısınız. Öncelikle hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Bugün burada kongre sürecini ve işleyişini paylaşacağız. 2019 seçimlerine daha iyi hazırlanmak için yüreği Aydın için atan sosyal girişimci ve azimli AK Kadınlara ihtiyacımız var. Bizler mazeret gözetmeksizin her zamanki yaptığımız gibi ve daha fazla gayretle ev ev mahalle mahalle kapı kapı gezeceğiz. Aydın’a hem milletvekillerimiz ile hem de büyük şehir belediyesini alarak AK Partinin bayraklarını takacağız. Bildiğiniz gibi 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. O geceyi unutmadık unutmayacağız ve unutturmayacağız. Yüzlerce şehit binlerce gazi verdik. Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sokaklarda meydanlardaydık ve yine sokaklarda meydanlarda olacağız. AK Kadınlar 15 Temmuz gecesi memleket, vatan sevdasıyla bayrak, millet ve ezan aşkıyla sokağa çıkmıştır. Ve sokağa çıkanların yüzde 51’i sizin gibi yürekli kadınlardır. Çanakkale ruhunu üzerinde taşıyan, Ömer Halis Demir gibi elleri ve omuzları çeliktenmiş gibi hissedip Allahu ekber nidalarıyla sokaklara dökülen kadınlarımıza selam olsun. Rabbim bir daha o kara geceyi yaşatmasın. Bizler FETÖ’cü hainlerin her zaman karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah bu milletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. İlçelerimiz ve İl Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Sarıbaş, konuşmasının ardından teşkilat sayısında yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verdi ve işleyiş ile alakalı sunumlarını gerçekleştirdi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler