Takip Et

SON DAKİKA

"Adalet yürüyüşü CHP, FETÖ ve PKK ittifakının resmidir"

9 Temmuz 2017, Pazar 15:22

     


Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, Adalet Yürüyüşünün Türkiye için utanç verici olduğunu söyleyerek, “Bu yürüyüş CHP-FETÖ-PKK ittifakının özeti ayrıca ABD ve Avrupa Birliği gibi küresel efendilerinin iktidar planını yansıtmaktadır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak parti binasında basın açıklaması yaparak Adalet Yürüyüşünü eleştirdi. Albayrak yürüyüş sırasında CHP ve HDP’nin kol kola girdiğini belirterek, “Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. HDP ve PKK’yı yan yana yazıyoruz çünkü HDP, PKK’nın yasal koludur” diye konuştu. CHP bu yürüyüşle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hezimete uğrattığı PKK’ya yeniden can verdiğini dile getiren Albayrak, sözlerine şöyle devam etti: “ ‘Adalet bitmiştir’, ‘Herkese Adalet’, ‘Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş’ın çığlığıdır’, ‘105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün’ gibi sloganlar, yürüyüşün amacını ortaya koyuyor. Yürüyüşün hedefi, HDP/PKK ve FETÖ’yü kurtarma amacının ötesindedir. Bu yürüyüş, CHP’nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapılıyor. Koalisyonun ortakları arasında Abdullah Gül ve Davutoğlu’nun AKP’si de bulunuyor. AKP içindeki FETÖ, bu yürüyüşü şu anda ancak içinden alkışlıyor. Ama fırsat doğunca, meydana fırlayacaklardır. Bu yürüyüş CHP-FETÖ-PKK ittifakının resmidir. ABD-AB gibi küresel efendilerin iktidar planını yansıtmaktadır. Bu yürüyüş AKP’nin tek rakibinin Vatan Partisi olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.”

“KILIÇDAROĞLU FETÖ’YE VE PKK’YA SAHİP ÇIKIYOR”

Albayrak, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atlantik sistemi gazetelerinde kampanya halinde yayımlanan yazısında, emperyalist merkezleri Türkiye’ye müdahaleye çağırmaktadır. Bu yazıda, Türk milletine veya Türkiye halkına güvenen bir sözcüğe rastlanmıyor. Kılıçdaroğlu, bütün Atlantik âleminde örnekleri görüldüğü üzere, “dünya” adını verdiği Küresel Efendilere seslenmekte ve onları Türkiye’ye karşı harekete geçmeye davet etmektedir. “Adalet Yürüyüşü”nün amacı böyle açıklanmaktadır. CHP Genel Başkanı, ABD emperyalizminin BOP Eşbaşkanlığı görevini üstlendiğini dünyaya bildirmektedir” ifadelerini kullandı. Albayrak, Kılıçdaroğlu’nun “105 bin” sayısını vermeye ısrarla devam etmesiyle de Ordu, Polis, Yargı ve Devlet kurumlarından temizlenen FETÖ ve PKK bağlantılı herkese sahip çıktığını vurguladı. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler