Takip Et

SON DAKİKA

“Çıldır Havalimanı için masaya yumruğu birlikte vuracağız”

9 Ocak 2017, Pazartesi 09:00

     


AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın 73. İl Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çıldır Havalimanı ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde sonuç alacaklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Konuşmasında, AK Parti Aydın milletvekilleri olarak Ankara’da masaya yumruğu birlikte vurduklarını ve Çıldır Havalimanı’nın tarifeli seferlere ve sivil uçuşlara açılması için de masaya yumruğu birlikte vuracaklarını vurgulayan Savaş, “Bu hayali gerçekleştireceğiz” dedi.

“İLERLEYEN GÜNLERDE SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Toplantıdaki konuşmasının sonuna doğru İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda uçağa yetişeceği için erken ayrılacağını söyleyen Savaş, “Tabi Aydın’da havalimanı olsaydı bu sorunları yaşamayacaktık. 21.35’te uçağım kalkıyor, başka da gece ilerleyen saatte uçak olmadığından dolayı hemen hızlı bir şekilde çıkıp İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşmam gerekiyor. İnşallah böyle sorunların yaşanmadığı, havaalanı olan bir Aydın hayal ediyorum. İnşallah bu hayali de gerçekleştireceğiz. İnşallah bu hayaller hep beraber milletvekili kardeşlerimizle birlikte gerçeğe dönüşür. Zaten Ankara’da masaya birlikte vuruyoruz. Bu konuda da masaya yumruğu birlikte vuracağız. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konuda da sonuç alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler