Takip Et

SON DAKİKA

Köşk Belediyesi vatandaşın yol sorunlarını çözüyor

8 Ağustos 2017, Salı 11:36

     


Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, kendi sorunluluk alanlarında bulunmamasına rağmen gelen talepleri geri çevirmeyerek yol sorununu çözdüklerini açıkladı. Kılınç, "Bizde ağlama edebiyatı yoktur. Çözüm odaklı hizmet vardır. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Köşk’te kilitli parke taşı döşeme çalışmasında çaresiz kaldığı aşikardır" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, kendi sorumluluk alanlarında olmayan yollarda da parke taşı döşemesi yaptıklarını söyledi. Köşk'te yaşayan vatandaşların Aydın Büyükşehir Belediyesinin parke taşı döşeme çalışmalarının yetersizliğinden şikayetçi olduğunu ve kendilerine başvurduğunu dile getiren Kılınç, “30 Mart seçimlerinden bu yana Köşk’te tamamlanması beklenen yollar ve özellikle kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yapılması gereken cadde ve sokaklar var. Bizler hiçbir zaman Aydın Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasında olup da vatandaşları hizmetten yoksun bırakan zihniyetten yana olmadık. Büyükşehir Belediyesi'nin kendi sorumluluk sahasındaki alanda kilitli parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştirerek Köşklü hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Hiçbir zaman vatandaşlarımıza 'sorumluluk sahası' adı altında mağdur rolü oynamadık, hiçbir zaman da oynamayacağız. Bizde ağlama edebiyatı yoktur. Çözüm odaklı hizmet vardır. Büyükşehir Belediyesi'nin Köşk’te kilitli parke taşı döşeme çalışmasında çaresiz kaldığı aşikardır" dedi.

"ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ"

Büyükşehir Belediyesi'nin görev ve sorumlulukları göz ardı ederek sorumluluk alanı çalışmalarını ötelediğini iddia eden Başkan Kılınç, "Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan imar planında genişliği 12 metre ve üzeri olan caddelerde 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 7'inci maddesindeki görev ve sorumluluklar açıktır. Ancak Büyükşehir, Köşk'te tabela vaadinden öteye geçememiştir" diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler