Takip Et

SON DAKİKA

Güneri, genel başkan yardımcılığına uzandı

8 Şubat 2016, Pazartesi 18:20

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları’nın 14. Kurultayı'nda Emre Yılmaz'ın listesinden Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi seçilen Kemal Güneri, kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, heyecanını paylaştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Aydın İl Gençlik Örgütü'nün, sosyal medyadan büyük destek verdiği Emre Yılmaz’ın genel başkan seçilmesi, Aydın CHP gençliğinde heyecan ve sevinç yaratırken, Yılmaz’ın listesinde seçime giren CHP Aydın Gençlik Kolları eski Başkanı Kemal Güneri'nin de MYK'ya girmesi, gençlerin sevincini artırdı. Güneri, ''Gücümüze güç katan tüm yoldaşlarıma teşekkür ederim” diyerek, devir teslim töreninin ardından partideki görev dağılımının belirleneceğini söyledi. Güneri, şöyle konuştu:

“14. Olağan Genel Kurultay gerçekleşti. Hem Aydın örgütü hem de Türkiye’nin büyük çoğunluğundan güç alarak Emre Yılmaz’ı desteklemeye karar verdik. Bu karar doğrultusunda da Emre Başkanımız, yakın çalışma arkadaşı olarak Aydın'dan beni de yanında görmek istedi. Biz de onun listesinde yer aldık. İlk MYK toplantısında MYK üyelerinin hepsine genel başkan yardımcılığı görevi veriliyor. Bu hafta yapılacak devir teslimin ardından, ilk MYK toplantısında hangi alanda genel başkan yardımcılığı yapacağımıza dair görev dağılımı yapılacak. Destek olan herkese tekrar teşekkür ederim.”

'GENÇLER KENDİ LİDERLERİNİ KENDİ İÇİNDEN ÇIKARMALI'

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevindeyken röportaj yaptığımız Kemal Güneri, “Gençler kendi liderlerini kendi içlerinden çıkarmalı. Gençlerin mutlaka kendi gelecekleri için ellerini taşın altına koymaları gerekiyor. Eli taşın altına koymak, birilerinin arkasından giderek değil, gençlerin bir araya gelmeleri, örgütlenmeleri ve yan yana durmaları ile olur” demiş, örgütün birlikteliğine vurgu yapmıştı. CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki ile seçimden sonra omuz omuza görüntü veren Güneri ile örgüt olarak destekledikleri Emre Yılmaz’ın başkan seçilmesi; örgütte birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gösterdi. (GAMZE KORKMAZ)

Kemal Güneri röportajını okumak için tıklayınız

"Yılmaz biçilmiş kaftandı"







 
Son Eklenen Haberler