Takip Et

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak açıklaması

7 Aralık 2018, Cuma 14:23

     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada, "Cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız." dedi.

Erdoğan, "Bu yerel seçim ülkemiz için ciddi manada yedi düvelin ülkemize, milletimize saldırdığı bir dönemde büyük önem arz ediyor." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımız çalışmalarını tamamlar tamamlamaz bu hafta içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz." dedi.

MİT Başkanı Fidan'ın ABD Kongresi üyeleriyle bir araya geldiği iddiasına ilişkin de Erdoğan, şunları söyledi:

"Latin Amerika seyahatinden sonra tabii MİT Başkanımız oradan Kanada'ya ayrıldı ama Kanada'dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Çünkü her an oraları da bilgilendirme arzusundayız. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını son olarak, bundan haberdar değilim ama Kanada seyahatinden haberdarım."

Askerlik süresiyle ilgili çalışmalar hakkında da Erdoğan, "Şu anda bu işin birinci derecede sorumlusu Milli Savunma Bakanımız, bunun yanında Silahlı kuvvetlerimiz, başta Genelkurmay Başkanı, kuvvet komutanlarımız olmak üzere onlar çalışmayı yapacaklar. Çalışmayı yaptıktan sonra bize sunumlarını yapacaklar ve bu sunum neticesinede de uygundur, uygun değildir bunu söyleyeceğiz. Ona göre adım atacağız." şeklinde konuştu. (AA)







 
Son Eklenen Haberler