Takip Et

SON DAKİKA

Bahçeli’ye 8 köşe kasket hediye ettiler

7 Aralık 2018, Cuma 13:17

     


MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile birlikte Ankara’ya giden ilçe belediye başkanları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kasket hediye ettiler. Ziyarette, mevcut başkanlar 2019 yerel seçimlerde tekrar aday oldukları görevleri için resmi başvuru da yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Genel Başkan Bahçeli’ye gerçekleştirdikleri ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a resmi adaylık başvurularını takdim etti.

Genel Başkan Yardımcısı önceki dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun da eşlik ettiği Aydınlı Başkanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre sohbet etti. Genel Başkan ile yapılan değerlendirme ve istişarelerin sonunda, Bahçeli’ye çeşitli hediyeler takdim edildi. Hediyeler arasında Aydın’ın yöresel aksesuarı olan 8 köşe kaskette yer aldı. Genel Başkan’a 8 köşe kasket hediye eden Aydın heyeti, ‘31 Mart yerel seçimlerinde alınacak seçim sonuçları ile kendisine 4 köşe etmek istiyor’ değerlendirmesine neden oldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler