Takip Et

SON DAKİKA

Mızrak, rakipsiz olarak tekrar seçildi

7 Aralık 2017, Perşembe 09:51

     


CHP Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak yapılan Olağan Genel Kurulda tekrar güven tazeledi. Başkan Mızrak’ın listesine karşılık başka bir liste çıkmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Kuyucak İlçe Örgütü’nün 4 Aralık 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda Uğur Doğanca, Muzaffer Fikri Sevgi ve Şehmuz Mızrak’ın listeleri yarışmış ve delegenin en fazla oyunu alan Şehmuz Mızrak, ilçe başkanı seçilmişti. Kuyucak Belediye Kültür Merkezi’nde dün gerçekleşen CHP Kuyucak İlçe Örgütü’nün kongresinde birliktelik mesajları verildi.

 

"BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ"

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın Divan Başkanı seçildiği kongrede konuşan milletvekilleri, AK Parti iktidarının ülkeye zarar verdiğini ve bataklığa sürüklediğini ifade etti. CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci’de iktidara yüklenerek 2019 seçimlerinde AK Parti iktidarından kurtulmak için çalışacaklarını ve bunun sadece CHP yapabileceğini savundu. Başkan İnci, “2002 yılında 1 lira 60 kuruşken, şimdi 5 lira 60 kuruş oldu. İşsizlik bunlar geldiğinde 2 milyonken, şimdi 6 buçuk milyon oldu. Ben CHP’nin il başkanıyım, bize gelen 50 kişiden 40’ı, ‘Biz belediyelerde iş istiyoruz’ diye kapımızı çalıyor. Bir sürü üniversitelimiz işsiz ve atanamıyorlar. İnsanlarımız sosyal ve ekonomik olarak bunalım içerisinde. Ama ülkedeki yolsuzluk olaylarına bakıyorsunuz, Genel Başkanımızın da açıkladığı Man Adası’ndan, Reza Sarraf hadisesi had safhada. Bu ülkede Kuzey Irak’ta askerin başına çuval geçirildi. Amerika’ya ‘nota vermeyecek misin?, diye sorulduğunda, ‘Ne notası, müzik notası mı? Diyenler, bir kişi için şimdi Amerika’ya nota verdi. Ne kadar da değerliymiş bu Reza Sarraf, ama bizim haberimiz yokmuş” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİM

Gerçekleştirilen tüm konuşmaların ardından kongre tamamlanarak seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimler de 76 delege sandığa gitti. Seçimlerin ardından Başkan Mızrak tekrar güven tazeledi. CHP Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak’ın güven tazelediği yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mehmet Akdeniz, Ahmet Bedel, Gülşah Büyükkoç, Erol Büyüktelli, Turgut Eren, Halil Nazlı, Hasan Ali Özenel, Mustafa Özpınar, Alpaslan Şengül, Serkan Taşçıoğlu, Zeki Tayyar Uçar ve Atıf Yıldız.

 

CHP Kuyucak İlçe Örgütü kongresine, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ile Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Aydın eski milletvekillerinden Fatih Atay, önceki dönem Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, ÖRKOOP Başkanı Şehmuz Mızrak ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler