Takip Et

SON DAKİKA

"Çine'ye İYİ gelecek"

7 Aralık 2017, Perşembe 11:11

     


Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Parti'nin Çine ilçe teşkilatını kurmak için mimar Mehmet Yavuz görevlendirildi. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Yavuz, ilçe yönetimini Ocak ayı içerisinde açıklayabileceklerini belirtirken, "İYİ Parti Çine'ye iyi gelecek" dedi.

 

Aydın'da Recep Taner başkanlığında teşkilat oluşumlarını sürdüren İYİ Parti'nin Çine teşkilat başkanı mimar Mehmet Yavuz oldu. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı olarak görevine başlayan Mehmet Yavuz, "İYİ Parti zor bir zamanda ama tam zamanında kuruldu. Herkesin bir ömrü oluyor. AK Parti de artık eski günlerinde değil. Arayış içerisinde olan milletimize İYİ Parti inşallah iyi gelecek. Herkesi partimize üye olmaya davet ediyorum. MHP'de siyaset yapan ve ayrılan kişilerin öncülüğünde kurulan İYİ Parti, MHP değildir. Milli merkez bir partidir. Kimseyle dövüşümüz yok. Sağ sol fark etmeden, vatanını seven herkesi partimize davet ediyoruz. Atatürk ilkelerine uygun bir Türkiye için uğraş vereceğiz. Teşkilat çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim için kulislerimi sürdürüyorum. Ocak ayı içerisinde yönetimimizi oluşturmuş, parti binamızı hazırlamış olacağız. İYİ Parti Çine'ye iyi gelecek" dedi.

 

MEHMET YAVUZ KİMDİR?

Mehmet Yavuz, 1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Çine Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. Demokrat Parti ve MHP Çine ilçe başkanı olarak görev yaptı. MHP'den Çine Belediye Başkan adayı oldu. Evli ve iki çocuk babası. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler