Takip Et

SON DAKİKA

CHP Didim İlçe Kongresi öncesi Yılmaz adaylığını açıkladı

7 Aralık 2017, Perşembe 18:56

     


Didim’de 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek CHP Didim İlçe Kongresi öncesinde, CHP’li Didim Belediye Meclisi üyesi, inşaat mühendisi Ahmet Yılmaz ilçe başkan adaylığını açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Belediye Meclisi üyesi Ahmet Yılmaz, CHP Didim İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla, 9 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan CHP Didim İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Basın açıklamasına Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı. Basın açıklaması öncesinde konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, 9 Aralık’ta yapılacak seçim öncesinde Ahmet Yılmaz’ın başkan adaylığı açıklaması için toplandıklarını belirterek, adaylara başarılar diledi.

CHP Didim İlçe Başkan adayı Ahmet Yılmaz ise konuşmasında kendisini tanıtarak, “Ben emekçi bir ailenin ilk çocuğu olarak 1982’de Sivas’ta dünyaya geldim. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Didim’e yerleştim. 2005-2007 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetiminde yer aldım. Daha sonraki süreç içerisinde partimin her kademesinde verilen görevleri yerine getirdiğime inanıyorum. Zor günlerde partimin hep yanında oldum. Hep meydanlarda, alanlardaydım. Atatürkçü ve devrimci mücadelenin içinde her zaman yer aldım. Çok zor geçen 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden itibaren CHP’li Didim Belediye Meclisi üyesi olarak büyük onur ve gurur duyduğum partime ve değerli partililerime hizmet etmekteyim” dedi.

“PARTİMİN BİR NEFERİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiği belirten Yılmaz, bu günlerde partilerinin ve ülkenin geleceği için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek, “AKP’nin bugün bizlere ve ülkemize dayatmaya çalıştığı tek adam diktatörlüğü ve saray rejimine karşı 16 Nisan referandumunda nasıl hep beraber mücadele verdiysek, 2019’da da bu mücadeleyi vermek zorundayız. Bu günler yoldaşlığın çok önemli bir hale geldiği, beraberliğin ve birleşmenin, bütünleşmenin lafta değil meydanlarda, sokaklarda olması gerektiği zamanlardır. Partimin bir neferi, bir üyesi ve yoldaşı olmaktan gurur duyuyorum. Partililerimle burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu

“KADINLARIMIZLA VE GENÇLERİMİZLE BİR BÜTÜN OLACAĞIZ”

2019’da yapılacak olan iki seçime Didim olarak doğru düşüncelerle ve doğru bir ekiple girmeleri gerektiğine inandığını kaydeden Ahmet Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her oyun partimiz için çok önemli olduğu bu seçimlerde genç bir kardeşiniz olarak kadınlarımızla, gençlerimizle bir bütün olarak başarı için çalışacağız. Başarıyı kazanacak anlayışa ve doğru bir ekibe sahip olduğumu biliyorum. Birleştirici ve bütünleştirici bir güç olarak partimizin iktidarını getireceğimize yürekten inanıyorum. CHP, bu ülkenin her zaman yükselmesi için mücadele etmiştir. Ülkenin girdiği her zor dönemde her neferiyle mücadele etmiş, ülkeyi ileri taşımıştır. Bugün de ülkemiz yine zor dönemden geçmektedir ve CHP iktidarına ihtiyacı vardır. Sizlerin desteğiyle CHP’yi hem yerelde, hem de ülkede iktidara taşımaya söz veriyorum.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler