Takip Et

SON DAKİKA

CHP eski ilçe başkanı, MHP'yi eleştirdi

7 Ağustos 2017, Pazartesi 15:25

     


CHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Soner Kaplan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla MHP’ye yüklendi. Paylaşımında MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı eleştiren Kaplan, “MHP Kuşadası İlçe Başkanı, kafayı Kuşadası Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne takmış durumda" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Soner Kaplan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "MHP Kuşadası İlçe Başkanı, kafayı Kuşadası Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne takmış durumda. Bırakın bu ucuz siyaset söylemlerini. AKP'nin üst düzey yöneticileri her ortamda devrim değişikliğinden bahsediyor, Atatürk’ün kişiliğine ve değerlerine saldırıyorlar, yeni bir ülke kuracağız bu ülkenin kurucusu da Tayyip Erdoğan olacak diyorlar. Sen seyyarla, plajla, sokaklarla uğraşıyorsun pes valla" ifadesini kullandı.

Kaplan, sosyal medya paylaşımında şunları da kaydetti: “Adam tahrayla Atatürk büstüne saldırır, diğer taraftan ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ pankartı Beşiktaş-Konya maçında içeriye alınmaz, kendilerinin dışında herkesi FETÖ’cü veya PKK’lı ilan ederler sesinizi çıkarmazsınız. İnsaf be kardeşim, bu kadarda duyarsız olmayın artık yeter ya. Sayın başkanım, Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin ortak değeri olduğu kanısındayım. Yerelde göstermiş olduğunuz hassasiyeti, biraz da genelde sergilemeniz gerekmiyor mu?” (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler