Takip Et

SON DAKİKA

Mustafa Savaş Acil Servis'i ziyaret etti

7 Temmuz 2017, Cuma 15:23

     


AK Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, İl başkan yardımcısı ve yöneticileriyle birlikte Aydın Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanelerinin acil servis ünitelerini ziyaret ederek hastanelerin faaliyetlerini yerinde inceledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hastanelerin acil servislerinde tedavi olan hastalarla tek tek ilgilenen MKYK üyesi Milletvekili Savaş “Milletvekili olarak herkesin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya calışıyoruz. Efeler'de bulunan Devlet Hastanesi ve kadın doğum hastaneleri acil servis ünitelerini ziyaret ettik. Hastalarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunduk, onların istek ve taleplerini de dinledik. Kendilerine moral vererek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

 

Hastane personelinden bilgiler alan Savaş "Hastane personelimizin halini hatırını sorduk. Hastane hakkında bilgiler aldık. Hastanede gördüğümüz birtakım eksikleri kendilerine iletip giderilmesini istedik. Kendilerine başarılar dileyerek gecenin ilerleyen saatlerinde özverili çalışmasından dolayı kendilerine teşekkür ettik" diye konuştu.

Hasta yakınları da AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş’a ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler