Takip Et

SON DAKİKA

İhsanoğlu Aydın'da CHP ile MHP'lileri buluşturdu

7 Temmuz 2014, Pazartesi 16:48

     


CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Aydın ziyareti, CHP ve MHP’nin Aydın’daki milletvekilleri ile il teşkilatlarını uzun zaman sonra ilk kez bir araya getirdi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Aydın programında Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti.

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu, ilk olarak Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Osman Aydın, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, MHP İl Başkanı Fevzi Köse, bazı ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

AYDIN’IN DAMADI

Seçim çalışmasına baba ocağı Yozgat’tan start veren İhsanoğlu, ikinci olarak Aydınlı olan eşi Füsun Hanım ile birlikte Aydın’ı ziyaret etti.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Ayyıldız ziyaretinde, “Valilik görevini yürütenler tarafsızdır. Camilerde ve Valilik makamlarında siyaset yapılmaz” dedi. Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Ayyıldız, “İlimize hoşgeldiniz” dedi. Kısa süren ziyaret basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ÇERÇİOĞLU’NDAN HEDİYE PAKETİ

Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret eden İhsanoğlu, Çerçioğlu tarafından Kemer Mahallesi’ndeki iftar yemeğine davet edildi. Çerçioğlu, “İftarımızda sizi de aramızda görmek istiyoruz. Biz beş yıldızlı otellerde değil, sokakta halkla birlikte iftar düzenliyoruz, katılırsanız bizleri onurlandırırsınız” dedi. İhsanoğlu da, “Tabiki bundan memnuniyet duyarım” diyerek daveti kabul etti.

Başkan Çerçioğlu, incir, zeytinyağı gibi yöresel ürünlerden oluşan hediye paketini, İhsanoğlu’na takdim etti.

İhsanoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’ın katılmaması dikkat çekti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler