Takip Et

SON DAKİKA

Atay: Tarım Müdürlüğü kurarak atıl arazileri değerlendireceğiz

7 Şubat 2019, Perşembe 17:20

     


Millet İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Dereköy, Karahayıt ve Dalama Yeniköy'de vatandaşlarla bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeniköy'de vatandaşlara seslenen Atay, "Beni burada Efeler Belediye Başkanı gibi karşıladınız. İlginiz ve alakanız için sizlere teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Yeniköy yıllardır CHP'nin kalesi durumunda, her seçimde birinci partiyiz, ama Efeler Belediyesi olarak sizlere 5 yıl boyunca sizlere yeterli hizmeti veremedik, sizlerden özür diliyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra bunu telafi edeceğiz. Efeler Belediyesi'ni hep beraber yöneteceğiz. Kamu hizmetlerini kendi yararımıza değil halkın yararına yapacağız" dedi.

Efeler'de 10 bin dönümün üzerinde atıl vaziyette duran arazi olduğunu söyleyen Mehmet Fatih Atay, "Efeler Belediyesi'nde Tarım Müdürlüğü kuracağız ve bu arazileri halkımızın fikirleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Öncelikli olarak kadınlarımız ve gençlerimize istihdam sağlayacağız. Derman Belediyecilik anlayışını Efeler ile tanıştıracağız, vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar yanında olacağız. Efeler'de ikamet eden tüm vatandaşlarımızın sağlıklı yaşayabilmeleri için Efeler Belediyesi olarak eğitimler seminerler vereceğiz" diye konuştu.

Mahalle ziyaretlerinde CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda partili Atay'a eşlik etti. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler