Takip Et

SON DAKİKA

"9 tane yaptık, hiçbirinin yapımı 100 günü geçmedi"

7 Şubat 2016, Pazar 20:05

     


AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın düzenlediği 67. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak için Aydın’a gelen Eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 300 günde bitirilmek üzere ASTİM Kavşağı'nda yapımına başlanan Aydın'ın ilk köprülü kavşak projesiyle ilgili, "Aydın'ın ilk köprülü kavşağı yapılıyormuş. 7 yıllık belediye başkanlığı dönemimde Denizli'ye 9 tane köprülü kavşak yaptık. Hiçbirinin yapımı 100 günü geçmedi" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın düzenlediği 67. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, AK Parti önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Koordinatörü Ali Aşlık, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR DAHİL EN AZ 10 BELEDİYE”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen şunları söyledi:

“Genel seçimlerden bu yana geçen sürede nerede kalmıştık diyerek vaatlerimizin yüzde 66’ını gerçekleştirdik. Onlar konuşur, AK Parti yapar demiştik. İnşallah vaatlerimizin tamamını gerçekleştireceğiz. 2019 yılında üç tane seçim var; yerel seçimler, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimi. Aydın Büyükşehir Belediyesi dahil en az 10 tane belediyeyi AK Parti’nin yönetmesini hedefliyoruz. Aydın için üzülüyoruz, çünkü adeta büyük köy haline getirildi. Bizim belediyeciliğimiz sürecinde Aydın’a çağ atlatacağız. Aydın’daki 3 tane milletvekili sayımızı 4 ve üzerine çıkarmayı, Aydın’da birinci parti olmayı hedefliyoruz.”

“YAPACAKLARIMIZA ONLARIN HAYALİ BİLE YETMEZ”

AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen’in ardından kürsüye çıkan Eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, gecikmeli geldiği Aydın’ın trafik sorununa dikkati çekerek sözlerine başladı. Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Kavşağı’nda yapımına başlanan Aydın’ın ilk köprülü kavşak projesiyle ilgili şöyle konuştu:

“Köprülü kavşağın 300 günde biteceği söylenmiş. İnşallah dedikleri gibi 300 günde biter. Biz uzunluğu bin 600 metre olan, Denizli’de otogar ve istasyon önündeki köprülü kavşağı 100 günde bitirmiştik. Denizli’de 9 tane köprülü kavşak yaptık. Yapılanın kötüsü olmaz, köprülü kavşak ile şehir kimlik değiştirir. Biz bu bölgenin, Ege’nin insanı olarak Denizli’yi, İzmir’i, Aydın’ı birbirinden üstün tutmadık. Bizim bir hayalimiz var. Denizli’den başlayıp, Aydın’a, İzmir’e, Güllük Limanı’na, Muğla’ya, Fethiye’ye uzanmak istiyoruz. Dünyanın turizm anlamında en zengin bölgesindeyiz. Bizim yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez. Hayal bile kuramazlar. Aydın Denizli otoyolu, hızlı tren, havaalanı, en zengin seracılık, ürünlerimizi hızlı ve taze ulaştıran hava kargo gibi projeleri yıllardır onlardan hiç duydunuz mu? Onların siyaseti AK Parti’nin başarısız olması üzerine kurulu. Onlar fitne fücur. 2019 yılında inşallah Aydın’ın göbeğinde önce Tavas Zeybeği, ardından da Aydın Zeybeği oynamayı Allah bize nasip etsin.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler