Takip Et

SON DAKİKA

CHP Sultanhisar'da kıyasıya bir seçim heyecanı yaşandı

6 Aralık 2017, Çarşamba 18:23

     


Cumhuriyet Halk Partisi Sultanhisar İlçe Örgütü'nün Olağan Genel Kurulu’nda yapılan Başkanlık seçimlerinde kıyasıya yarış yaşandı. Hediye Avkan ile Ünsal Ünal’ın listelerinin yarıştığı seçimlerde 47 oy alan Ünsal Ünal ilçe başkanı seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Sultanhisar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda, CHP Aydın eski Milletvekili Fatih Atay divan başkanlığına seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, mevcut yönetiminin faaliyet raporları onaylandı.

 

Olağan Genel Kurulu’nda konuşan CHP Aydın eski ve mevcut Milletvekilleri ile İl Başkanı Bayram İnci, AK Parti iktidarına karşı birlik olup 2019 seçimlerinde iktidar olacaklarını ifade etti. Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Eyüp Yetiştirici’nin görevini geçici olarak yürüten Davut Yavuz, genel kurulda aday olmadı. Blok liste ile yapılan seçimlerde, kırmızı listenin sahibi Hediye Avkan ile sarı listenin sahibi Ünsal Ünal arasında kıyasıya yarış yaşandı. 86 parti delegesinden 85’inin oy kullandığı seçimlerde Hediye Avkan 38, Ünsal Ünal'ın listesi 47 oy aldı. Rakibine 9 oy fark atan Ünal, CHP Sultanhisar İlçe Başkanı oldu. CHP’li Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’nın desteklediği Hediye Avkan’ın kaybettiği seçimlerde, Başkan Yıldırımkaya’nın oldukça gergin olduğu gözlemlendi.

 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

 

Seçimin galibi Ünsal Ünal, CHP seçimlerinde kaybedenin olmadığını ve kazananın CHP olduğunu ifade etti. Başkanlığa seçilen Ünsal Ünal’ın yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İbrahim Akay, Günay Çetinoğlu, Sebiha Dönmez, Necdet Karaşıray, Ali Aydoğdu, Ahmet Çılgın, Bülent Gümüş, İnan Kaya, İhsan Babacan, İlhan Deveci, İclal Kaputoğlu ve Ahmet Koç.

 

CHP Sultanhisar İlçe Örgütü'nün Olağan Genel Kurulu’na CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ile Hüseyin Yıldız, eski milletvekilleri Fatih Atay ve Mehmet Semerci, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, CHP Sultanhisar Belediye Meclis Üyeleri, CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ile Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak, mevcut Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz ve partililer katıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler