Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Savcı'ya 'Koç' darbesi

6 Aralık 2017, Çarşamba 10:32

     


AK Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden İl Başkanı Ahmet Ertük'e, Belediye Başkanı Zafer Savcı,"Siz, partimizin toparlayıcı koçusunuz" dedi. Ertürk de, 'Atom karıncamız' diye tabir ettiği Başkan Savcı'yı tekrar aday göstermeyeceklerini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilçe ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Yenipazar İlçe Teşkilatı'na gerçekleştirdi. Başkan Ertürk'ü, AK Partili Belediye Başkanı Zafer Savcı, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer ve partililer çiçeklerle karşıladı.

 

"PARTİMİZİN KOÇU"

AK Parti Yenipazar İlçe Binası'nda yapılan toplantıda il başkanı Ertürk partililer ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ilçe başkanı Mehmet Sümer, Ertürk'ün öncülüğünde yapılan çalışmalar ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait sarı binaya AK Parti bayrağını asacaklarını ifade etti. Daha sonra ilçe başkanından konuşmayı devralan Belediye Başkanı Zafer Savcı, partinin daha önce sönük bir konumda olduğunu dile getirerek partiye yeni kan geldiğini söyledi. Başkan Savcı, "Bu partiyi Aydın'da ayağa kaldırabilecek eski milletvekilimiz Ertürk'ten başka isim yoktu. Ben bunu daha önceki konuşmalarımda da dile getirmiştim. Bizim en büyük eksikliğimiz, partimizde bir koç yoktu. Yani bu partiyi sürükleyecek bir koç yoktu. Artık bundan sonra Ahmet Bey partimizin koçudur. Partimizi layık olduğu yere kendisi getirecektir. Çünkü biz kendisini milletvekilliği döneminden, İl Genel Meclisi Üyeliği dönemlerinde yaptığı çalışmalardan biliyoruz" diye konuştu.

 

"MEMLEKETİN ATOM KARINCASI"

Belediye Başkanı Zafer Savcı, konuşmasını fazla uzatınca, il başkanı Ertürk uyarıda bulunup, konuşmayı kendisi devraldı. Partililerini selamlayan Ertürk esprili bir dille, Başkan Savcı'ya, "Memleketimizin atom karıncası" diye hitap ederken konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın görevlendirmesinin ardından, milletvekillerimiz ile sivil toplum örgütlerimiz ile uyum ve ahenkle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partililerimizin istekleri, talepleri doğrultusunda yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmalar içerisinde partimizin ana omurgası olan ilçe teşkilatlarımıza ziyaretler gerçekleştirerek, siz değerli partililer ile bir araya geliyoruz. 2019 yılı Mart ayına kadar başkanımız Zafer Savcı ile birlikteyiz. O tarih geldiğinde kendisi tekrar aday olmaz, zaten yeter artık bu kadar. Atom karınca, yetiversin artık" diyen Ertürk'e Savcı, "Partim nasıl uygun görürse" diye yanıt verdi.

 

"YETİVERSİN ARTIK"

5 dönem belediye başkanlığı yapan Savcı'ya "Yetiversin artık" diyen Başkan Ertürk, son olarak şunları kaydetti:

"2019 Mart ayı geldiğinde parti büyüklerimiz ve siz değerli partililerimizle oturup yeni başkan adayımızı belirleyeceğiz. Yenipazarlılar kim diyorsa, belediye başkan adayımız o olur. Kesinlikle dışarıdan dayatma bir isim yok, olmayacak." (ERDAL AYDIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler