Takip Et

SON DAKİKA

MHP’nin Aydın’daki teşkilatları ‘Evet’ için çalışacak

6 Ocak 2017, Cuma 09:20

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘'Meclis’te de referandumda da evet diyeceğiz’' sözünün sonuna kadar arkasında duracaklarını ve Aydın’da da parti teşkilatlarının bu yönde bir çalışma içerisinde olacağını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük tehlikelerle karşı karşıya olduğunun altını çizen MHP’li Depboylu, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bugüne kadar birçok öngörüsünün ne kadar isabetli olduğunu herkes gördü. Bu noktada bizler de MHP milletvekilleri olarak TBMM’deki oylamada ve referandumda evet oyu kullanacağız” dedi.

“DEVLETİN DAHA GÜÇLÜ OLMASI İÇİN DEĞİŞİKLİK ŞART”

MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sonuna kadar güvendiklerinin altını çizen Depboylu, “Aydın’da parti teşkilatlarımızla birlikte referandumla ilgili çalışmalarda halkımıza bunu anlatacağız. Bu yönde de daha önceden fikir birliğine varıldı. Çünkü birleşme noktamız Türk milletidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı ve birliğini temin etmek için güçlü anayasa şart olmuştur. Zaten şu anda Cumhurbaşkanı fiilen bu noktadadır. Devletin yönetimsel anlamda da daha güçlü olması için bu değişikliğe destek vermemiz gerekiyor. Ülkemizin önündeki tehlikeleri bertaraf etmek, anayasa değişikliği ile mümkün olacaktır” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ LİDERİMİZİN GÖSTERDİĞİ HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA OLACAK”

MHP lideri Bahçeli’nin yeni anayasa ile ilgili tavır ve duruşu doğrultusunda, il ve ilçe teşkilatları olarak referandumda ‘Evet’ oyu verilmesi yönünde çalışacaklarını söyleyen MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise açıklamasında, “Liderimizin anayasa değişikliğiyle alakalı olarak duruşunu sonuna kadar destekliyoruz. Önümüzdeki süreçte başta referandum olmak üzere tüm çalışmalarımızı ‘Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik’ ilkesi ile, liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefler doğrultusunda yapacağız. Ülkücü ve Türk milliyetçisi kadroların tek dayanağı yüce Türk milletidir” diye konuştu. (MURAT TAN)

 







 
Son Eklenen Haberler