Takip Et

SON DAKİKA

Baydar DENGE'yi ziyaret etti

6 Ocak 2017, Cuma 14:55

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ülke gündemi ve TBMM’de Aydın ile ilgili çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Baydar, Anayasa Değişikliği’ne ilişkin de çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sercan Örün ile gazetemiz yazarlarından Suat Deniz ve Adnan Bilek’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Baydar, TBMM’de 26. Dönem’de gerçekleştirdiği yerel ve ulusal anlamdaki çalışmalarından bahsederek bir takım değerlendirmelerde bulundu.

“DEVLET AYDIN’A YETERİ KADAR PARA HARCAMIYOR”

Ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında, Aydın’ın siyaset hayali olarak beklediği noktada olmadığını ve esasında Aydın’ın Dünya’ya kıyasla bakıldığında Fransa’daki Aix-en-Provence şehri gibi bir yer olduğunu söyleyen Baydar, “Aydın, Fransa’nın Cote D’azur sahili gibi bir yer. Bizim Kuşadası, Didim ve bunların arkasında alternatif gezi yerleri gibi Fransa’da da gezi yerleri vardır. Bu yönüyle çok benziyor Fransa’ya. Biz ne yazık ki Aydın’da umduğumuz, beklediğimiz ve tercih edilen devlet yatırımını alamıyoruz. Aydın’ın böyle bir sıkıntısı var. Aydın’a ne yazık ki devlet yeteri kadar para harcamıyor. Aydın, Türkiye’de katkı açısında ilk 30 il arasından ama devletten aldığı katkı olarak da son 30’da. Bunun artık değişmesi lazım” dedi.

Baydar, Anayasa Değişikliği, son zamanlarda artan terör saldırıları, HDP’li Ahmet Türk’ün eşine CHP eski Lideri Deniz Baykal ile gerçekleştirdiği ziyaret ve NATO PA Başkan Yardımcılığı görevindeki çalışmalarıyla ilgili hususlara da açıklık getirdi. Baydar, gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Aydın’a, 26. Dönem’deki çalışmalarıyla ilgili bir dosya sundu.

Ziyaretten ötürü Baydar’a teşekkür eden Mehmet Aydın, Denge Gazetesi’nin Aydın’ın tanıtımına katkıda bulunmasıyla amacıyla hazırlanan, güncel, sosyokültürel ve sektörel dergi çalışmalarını takdim etti. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler